Prośba o identyfikację, mam obawy co do swojego zdrowia
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
andrzejka
Prośba o identyfikację, mam obawy co do swojego zdrowia
Dzień dobry,
mam wrażenie, że ta "jakby mucha" była na ranie/pod raną na mojej skórze (mam problem ze swędzeniem) i spod niej wypadła, proszę o informację,czy to jakiś pasożyt żywiący się tkanką, czy mogła się przepoczwarzyć na mnie/we mnie. Mam ją w słoiku, spadła na podłogę, kiedy przygotowywałem się do kąpieli. Proszę o pomoc. Zdjęcia:
mam wrażenie, że ta "jakby mucha" była na ranie/pod raną na mojej skórze (mam problem ze swędzeniem) i spod niej wypadła, proszę o informację,czy to jakiś pasożyt żywiący się tkanką, czy mogła się przepoczwarzyć na mnie/we mnie. Mam ją w słoiku, spadła na podłogę, kiedy przygotowywałem się do kąpieli. Proszę o pomoc. Zdjęcia:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Grzegorz Banasiak
- UTM: DC45
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 7 times
- Kontakt:
Re: Prośba o identyfikację, mam obawy co do swojego zdrowia
Myślę, że więcej pożytku przyniesie porządne sprzątanie niż obawy o biedną muchę.
-