robaki w domu
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
robaki w domu
mam jakies robaki w domu, jeden w sloiku czeka na identyfikacje,
nie mam aparatu fot, czy jest jakies miejsce gdzie moge z nim podjechac i ktos moze zidentyfikowac co to ??? i jak sie tego pozbyc??
jestem z trojmiasta
prosze o pomoc
nie mam aparatu fot, czy jest jakies miejsce gdzie moge z nim podjechac i ktos moze zidentyfikowac co to ??? i jak sie tego pozbyc??
jestem z trojmiasta
prosze o pomoc
Na początek: raczej nie robaki, bo te żyją w jelitach, tylko owady lub pajeczaki.
Druga sprawa: na tym forum coraz częściej pojawiają sie tego typu zapytania i obiektami strachu są najczęściej owady zasadniczo nieszkodliwe. Jednak bez fotki czy chociaż pobieżnego opisu ciężko jest coś wymyślić. I proszę się nie przerażać, bo zapewne, każdy z nas ma w domu lokatorów ,,na gapę"
Druga sprawa: na tym forum coraz częściej pojawiają sie tego typu zapytania i obiektami strachu są najczęściej owady zasadniczo nieszkodliwe. Jednak bez fotki czy chociaż pobieżnego opisu ciężko jest coś wymyślić. I proszę się nie przerażać, bo zapewne, każdy z nas ma w domu lokatorów ,,na gapę"

zyjatko w domu
dzieki za pdpowiedz
zdjecie zrobione, ale nie mam jak wstawic
moge jakos inaczej ci je przeslac ?? np mailem??
moj mail pol200@poczta.onet.pl
tych owadow znalazlam ok 10 w ciagu tygodnia, ujawnily sie podczas niewielkiego remontu, czy ktos wie jak nazywa sie niechciany gosc??? mam zle przeczucia
zdjecie zrobione, ale nie mam jak wstawic

moge jakos inaczej ci je przeslac ?? np mailem??
moj mail pol200@poczta.onet.pl
tych owadow znalazlam ok 10 w ciagu tygodnia, ujawnily sie podczas niewielkiego remontu, czy ktos wie jak nazywa sie niechciany gosc??? mam zle przeczucia
- Antek Kwiczala †
- UTM: CA22
Aniu, to bardzo proste. Poczytaj sobie tutaj. Zwróć też uwagę na fakt, że zdjęcie nie może być większe jak 150KB.nie mam jak wstawic
- RobertAndrzejewski
- Kontakt:
Witaj jeśli masz problem ze zdjęciem zapraszam na moja stronę www.spec.poznan.pl tam są szkodliwe owady. zdjęcie możesz wstawić np na -wstawianie-linkow-z-zewnetrznych-serwerow-zabronione- i zapisać tu link będzie łatwo określić.
- Aneta
- UTM: CC88
- Podziękował(-a): 1 time
- Podziękowano: 32 times
To ja uzupełnię, że problem został już rozwiązany (tak ze zdjęciami, jak i identyfikacją owada) - w tym wątku:
viewtopic.php?t=7987
w związku z czym ten temat zamykam.
viewtopic.php?t=7987
w związku z czym ten temat zamykam.
-