A i ja życzę wszystkim Forumowiczom, i tym czynnym i tym co to tylko czytają w ukryciu samych spokojności, obfitości i wesołości. Przecudnej entomopogody w nadchodzącym sezonie i co by Wam zamrażarki popekały w szwach od nadmiaru materiału. Niech chrząszcze i motyle tudzież insze sześcionogi walą do Was drzwiami, oknami i wywietrznikami. Niech w tym wszystkim starczy Wam też czasu na dolce far niente i piwo.
Mazep i jego rodzinne zoo.
Ja również chciałbym wszystkim Szanownym Forumowiczom życzyć zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia a w Nowym Roku powodzenia w uganianiu się za owadami, oraz sukcesów w zgłębianiu wiedzy w tej ciekawej dziedzinie nauki jaką jest entomologia.
Witek.
Ja też życzę Wszystkim tu zgromadzonym i nie zgromadzonym wesołych i zdrowych Swiąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku, wielu okazów sześcionogów w nowym sezonie i odkrycia jakiejś nowej żeczy w dziedzinie ENTOMOLOGII
Więc i ja dołączę się do życzeń: Wszystkiego najlepszego w zbliżającym się roku, zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia i pięęęknych - zwłaszcza entomologicznych! - prezentów pod choinką!
A dodatkowo szczególne życzenia ślę kózkarzom: Złowienia w kraju Saperda populnea w nadchodzącym nieparzystym roku!!!
Wujek Adam
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Was
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia
Zdrowych, wesołych Świąt ale i jak najszybszego rozebrania choinki. Szczęśliwego przezimowania wszelkich poczwarek. Jak najszybszego przebudzenia się zimujących rusałek i rychłego wylotu spod suchych liści latolistków cytrynków. A do tego czasu, mimo tego kataklizmu jakim jest zima - dobrej zabawy, pysznych potraw, udanego Sylwestra życzę wszystkim piszącym i czytającym to forum.
Życze wszystkim Zdrowych, Spokojnych Świąt udanego Sylwka i co by to forum tak dobrze funkcjonowało w nadchodzącym roku jak i w bierzącym i jeszcze przez długi szmat czasu, tak dobrze nam umilało czas. By fascynacja entomologią przetrwała zimowy okres, by owady chętniej się łapały, oraz życze szczęścia na wyprawach bo od tego również bardzo wiele zależy na tym polu pozdrawiam serdecznie Damian
Mroźnych świąt oraz najlepszego sezonu jak i całego roku, czyli zdrowia żeby biegać z siatką, cierpliwości żeby stać przy ekranie, wytrwałości w poszukiwaniach i dużo radości z owocnych połowów, a także powodzenia w pracy, szkole, napisania co ma być napisane, wydania co ma być wydane i złapania co ma być złapane - wszystkim Wam i sobie życzę.
Ja również życzę wszystkim forumowiczom wesołych, rodzinnych Świąt i aby nadchodzący Rok przyniósł wiele radości i sukcesów (szczególnie w materii entomologii).
Jeszcze raz Wesołych Świąt i Do Siego Roku!
Ja również życzę wszystkim forumowiczom spokojnych Świąt i wszelkiego dobrego w Nowym Roku, przede wszystkim zdrowia i pogody ducha, oczywiście udanego sezonu, ale i pomyślności w innych sprawach życiowych. Pozdrawiam. Piotr
Będąc użytkownikiem forum nie sposób nie dołączyć się do tak powszechnych życzeń:
Przede wszystkim zdrowia, bo ono jest najważniejsze, do zajmowania się sześcionogimi ,,potworkami" aby każdy z nas trzymał się dzielnie swojej ,,działki" entomologicznej i aby zamiast nas ubywać przybywało.
Boże Narodzenie, to tradycyjnie święta rodzinne. Życzę więc wszystkim, by właśnie takie były. W oderwaniu od codziennych stresów, za to bliżej natury, której jak mniemam, wszyscy jesteśmy miłośnikami.
Życzymy wszystkim jak najwięcej szczęścia i pomylności, owocnych łowów, ciekawych zdjęć i obserwacji. Szczególne życzenia dla prof. Borowca od Dominiki R. (kiedyś Janus)
Mimo, że w innym poscie składałem już PT forumowiczom życzenia wszelkiej pomyślności z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku, pozwolę sobie je tu powtórzyć (nie wszyscy przecież czytają posty w dziale „Biegaczowate” ).
Niech Święta będą spokojne i radosne, a nadchodzący Nowy Rok przyniesie wiele sukcesów nie tylko na polu entomologii, ale w ogóle we wszystkich dziedzinach Waszego życia. Tego serdecznie Wam życzę
MS
Życzenia w tym wątku już Wam złożyłem.
Ale zrobię jeszcze więcej i specjalnie dla Was świąteczno-noworocznie... zatańczę!
Kliknijcie tu: http://www.dancingsantacard.com/?santa=3346815
Z serdecznościami:
Wujek Adam