admin pisze:Jacek....rozwiązań jest kilka:
1 - Mogę Ci podeslać dostep ftp do katalogu, gdzie go będziesz samodzielnie wysylal i uaktualniał.
2 - mogę Ci zmienić limity na załaczniki
który z tych punktów jest dla mnie lepszy, bo mnie się wydaje, że "1"....po mojemu to takie "cóś" gdzie mogę wchodzić, zmienić i sobie wracać tak wielokrotnie. Niestety wyższa to dla mnie technika i muszę to sobie jak to mówił Szczepan Z. "przemóżdżyć" (czyli ciężko i powoli przemyśleć) taki problem.....trza mi go tłumaczyć łopatologicznie....ot takie ftp...szto eto takoje?
Co by nie było - będzie to dobre wyjście. Klucze mam od 0,5 do chyba ponad 2 mega i chciałbym je wstawiać sobie i je ewentualnie zmieniać (przy nadchodzących uwagach i pomysłach) na bierząco. Mało tego - powoli tłumaczę sobie też klucze do
żukowatych Europy. Na razie bawię się w "nieliczniegatunkowe" rodzaje - Onitis, Scarabaeus, Copris, Oniti-(
Euoniti-)cellus i takie tam cudeńka. W ten sposób przy pomocy
Różnych
Forumowych
Fachmanów (RFF) sklecilibyśmy coś, co z czasem nabrałoby sensu.
Ja na pewno popełniam kolosalne błędy przy tłumaczeniach i RFF oraz Ich porównawcze zbiory od razu korygowaliby taki kiksy.....kluczyki rosłyby nam w siłę.
Na koniec bardzo dziękuję Bartkowi G. i Robertowi Z. za wyciągniętą rękę do pomocy - głębokie ukłony. Myślę że droga via Admin będzie najprostrza.
Dzięki jeszcze raz wszystkim i czekam na dalsze instrukcje.
Mazep