bardzo prosze o pomoc!!!
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
bardzo prosze o pomoc!!!
BARDZO PROSZE PRZECZYTAJ.WIEM ZE DUZO ALE STARALEM SIE UMIESCI NAJWZNIEJSZE INFORMACJE ZEBY ULATWIC ODPOWIEDZ!!witam wszystkich forumowiczow.nazywam sie Maciek i jestem ze szczecina.przyznam sie bez bicia ze nie interesuje sie owadami ale zwracam sie do was z ogramna prosba.mianowice chodzi mi o to ze w mieszaniu pojawilo sie u mnie dosc duzo dziwnych stworzonek latajach.z poczatku mnie to nie ruszalo ale z dnia na dzin jest ich coraz wiecej i zaczynaja przeszkadzac w normalnym zyciu.nie wiem co to za owady ale mam nadzieje ze ktos mi pomoze.lataja,sa zielone i roznej wielkosci.z tego co zaobserwowalem to od 1mm lub mnie do jakis 3-4mm.udalo mi sie uchwycic jednego na zdjeciu.oto link do fotki http://www.-wstawianie-linkow-z-zewnetrznych-serwerow-zabronione-/pokaz_obrazek/fc4 ... c7324.html .zdjecie robione komorka ale da sie rozpoznac.mam tez uczucie ze zaczyna "to" mnie gryzc.mieszkam w centrum miasta ale poprzywozilem pare rzeczy do siebie pokoju ktore lezaly u znajomego na podworzu.znajomy mieszka poza miastem przy samym lesie.tak wiec zwracam sie pomoc do Was.jak tego sie pozbyc i co to jest??a bym zapomnial moze to ma jakies znaczenie ze coraz wiecej much sie pojawia u mnie w pokoju.malutkich i wiekszych.
-