Nakarm moją biblioteczkę
-
Nakarm moją biblioteczkę
(piszę tę wiadomość trzeci raz, za każdym razem mi się nie podoba i kasuję)
Jakby mi ktoś pomógł wywęszyć jakieś klucze do Tipulidae...
Klucze, atlasy...
Konkretnie Tiulidae naszej strefy geograficznej (trafiłem na USAńskie, więc zrezygnowałem).
Chętnie przygarnę link do pedeefa, link do sklepu internetowego, czy też bezpośredni link pomiędzy naszymi portfelami.
Mój dysk jest głodny, lecz regał bardziej, więc szerzej uśmiechnę się na widok publikacji namacalnej, niż wirtualnej (jednak żadną nie pogardzę).
Od razu przepraszam, że nie dalęm tego postu do działu "giełda", jednak wtedy musiałbym owy temat rozdzielić na dwa - jeden dotyczący moich poszukiwań kluczących wokół kluczy, a drugi dotyczący mojej żebracko-nabywniczej działalności.
Pozdrawiam, Maciej.
Jakby mi ktoś pomógł wywęszyć jakieś klucze do Tipulidae...
Klucze, atlasy...
Konkretnie Tiulidae naszej strefy geograficznej (trafiłem na USAńskie, więc zrezygnowałem).
Chętnie przygarnę link do pedeefa, link do sklepu internetowego, czy też bezpośredni link pomiędzy naszymi portfelami.
Mój dysk jest głodny, lecz regał bardziej, więc szerzej uśmiechnę się na widok publikacji namacalnej, niż wirtualnej (jednak żadną nie pogardzę).
Od razu przepraszam, że nie dalęm tego postu do działu "giełda", jednak wtedy musiałbym owy temat rozdzielić na dwa - jeden dotyczący moich poszukiwań kluczących wokół kluczy, a drugi dotyczący mojej żebracko-nabywniczej działalności.
Pozdrawiam, Maciej.
-
- Podziękował(-a): 3 times
- Podziękowano: 1 time
- Jacek Kalisiak
- Podziękował(-a): 16 times
- Podziękowano: 3 times
-
-
-
-
Miłoszu Ciebie to ja akurat widuję (chyba) jedynie na spotkaniach sekcji... I to sekcji ORNITOlogicznej xD Andrzej powiedział, że mi nagra jakiś stary klucz do muchówek to mu dałem płytkę. Było to już jakiś czas temu, a on nadal mi jej nie nagrał <oczami zalotnie przewraca>
Btw. Miłosz... (*łotrze xD) zapisałeś mnie (zgodnie z poleceniem Mrówki) do sekcji entomo? Czy jeszcze wiadomość o mojej chęci dołączenia do owego zgrupowania do Ciebie nie dotarła?
pozdrawiam, Maciej.
Btw. Miłosz... (*łotrze xD) zapisałeś mnie (zgodnie z poleceniem Mrówki) do sekcji entomo? Czy jeszcze wiadomość o mojej chęci dołączenia do owego zgrupowania do Ciebie nie dotarła?
pozdrawiam, Maciej.
-
- Kontakt:
No na Wydziale też się chyba czasem miniemy
Cóż, spotkań EntoSekty - na razie nie ma
(ale chyba będą, nawet wyjazd jakiś
). Klucze wszystkie (i stare, i nowe) imć Mrówka powinien mieć w swych zasobach (sam mu przekazywałem, co mam
)
Hmmm, poleceń na razie żadnych nie otrzymałem
Ale ofc zapiszę z chęcią (możesz mi na maila milosz83@gmail.com przesłać jakieś materiały, jak masz na stronę, to zdążę jeszcze uaktualnić).

Hmmm, poleceń na razie żadnych nie otrzymałem

-
-