Prośba o identyfikację
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Prośba o identyfikację
Mam inwazję robaczków jak na zdjęciu. Okupują głównie jedno okno. Ta kratka to moskitiera, więc rozmiar robaczka jest bardzo mały.
Robaczki potrafią latać, ale na bardzo niewielkie odległości. Ktoś pomoże? Nie są uciążliwe, nie gryzą i raczej nie oddalają się zbytnio od tego okna. Wieczorem je poodkurzałem, w nocy okno było zamknięte, ale rozszczelnione i rano znowu pokazała się nowa grupa.
Robaczki potrafią latać, ale na bardzo niewielkie odległości. Ktoś pomoże? Nie są uciążliwe, nie gryzą i raczej nie oddalają się zbytnio od tego okna. Wieczorem je poodkurzałem, w nocy okno było zamknięte, ale rozszczelnione i rano znowu pokazała się nowa grupa.
- Załączniki
- robak.jpg (29.38 KiB) Przejrzano 3616 razy
Re: Prośba o identyfikację
Moim zdaniem źródłem nie są produkty spożywcze, bo te robaczki występują tylko na jednym oknie i nie rozłażą się po całym pokoju czy mieszkaniu.
Re: Prośba o identyfikację
Wycofuję ostatni wpis - żona znalazła paczkę Jasia z niespodzianką. Mylące było to, że znajdowałem je tylko na oknie.
Dodatkowo ucierpiała półka.
Dodatkowo ucierpiała półka.
-