Witam
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Witam
To moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialosc. Znalazlem mnostwo takich malych robali w koszach wiklinowych .Sa bardzo szybkie ,raczej unikaja swiatla .Lubia wilgoc i kurz .Ciezko sie ich pozbyc .Chcialbym sie dowiedziec co to za grupa owadow ,jak z tym walczyc ,Nie wiem czy to pomoze ale w pokoju w ktorym je znalazlem mam swinke morska ktora generalnie jest czysta i ma generalnie sprzatane 2 razy w tygodniu .Robale sa bardzo male , niemalze jak kropki chociaz przypominaja bardzo male chrabaszcze. Na jednym zdjeciu jest robak z fragmentem expressu na drugim z fragmentem palca .Nie wiem czy to pomoze ale mieszkam w UK.
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2015:06:18 13:08:29Image taken on:czwartek, 18 czerwca 2015, 11:08Focus length:3.7 mmShutter speed:1/660 SecF-number:f/2.6ISO speed rating:80Camera-model:GT-I9300
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2015:06:18 13:08:25Image taken on:czwartek, 18 czerwca 2015, 11:08Focus length:3.7 mmShutter speed:1/780 SecF-number:f/2.6ISO speed rating:80Camera-model:GT-I9300
- mantiss111