Proszę o identyfikację robala
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Proszę o identyfikację robala
Witajcie,
Będę bardzo wdzięczna za identyfikację robaczków, które ostatnio pojawiają się w moim domu. Mają ok 1 cm długości, widywane są zarówno w kuchni jak i w sypialni... Bardzo chciałabym zacząć z nimi walczyć, jednak nie wiedząc z czym mam do czynienia nie bardzo wiem jak...
Będę bardzo wdzięczna za identyfikację robaczków, które ostatnio pojawiają się w moim domu. Mają ok 1 cm długości, widywane są zarówno w kuchni jak i w sypialni... Bardzo chciałabym zacząć z nimi walczyć, jednak nie wiedząc z czym mam do czynienia nie bardzo wiem jak...
- Załączniki
-
- P1170463mały.jpg (40.06 KiB) Przejrzano 782 razy
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2014:08:06 17:43:17Image taken on:środa, 6 sierpnia 2014, 15:43Focus length:6 mmShutter speed:1/30 SecF-number:f/2.8ISO speed rating:160Camera-model:DMC-FZ7
- Aneta
- UTM: CC88
- Podziękował(-a): 1 time
- Podziękowano: 32 times
Re: Proszę o identyfikację robala
To larwa złotooka, przypadkowy gość w domu (jeśli jest ich więcej, może przynosicie je z owocami, warzywami czy kwiatami).
Re: Proszę o identyfikację robala
Bardzo dziękuję za tak szybką identyfikację!
Całe szczęście, że to tylko przypadkowy gość, mogę spać spokojnie
Całe szczęście, że to tylko przypadkowy gość, mogę spać spokojnie

-