Ostatnio zauważyłem w mieszkanie zwiększoną działalność tego typu osobników. Wyglądają jak mole, ale chciałbym się upewnić. Poza tym nie ciągnię ich ani do ubrań, ani do jedzenia. Pojawiają się w okolicy schowka i tych których nie zdążę wciągnąć odkurzaczem widzę później w różnych częściach mieszkania. Nie boją się w ogóle ludzi, bez problemu łapie je do odkurzacza a nawet ręką można z łatwością je zdejmować. Przejrzałem schowek, ale nic podejrzanego tam nie znalazłem.
Co to za klienci i jak ich odprawić z mieszkania ?
Prośba o rozpoznanie
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Prośba o rozpoznanie
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2014:07:24 11:05:21Image taken on:czwartek, 24 lipca 2014, 09:05Focus length:3.49 mmShutter speed:1/165 SecF-number:f/2.8ISO speed rating:100Camera-model:C1905
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2014:07:24 11:05:32Image taken on:czwartek, 24 lipca 2014, 09:05Focus length:3.49 mmShutter speed:1/181 SecF-number:f/2.8ISO speed rating:100Camera-model:C1905
-