http://www.entomologiitaliani.net/publi ... 12&t=36699
Koszty można zmniejszyć stosując francuską metodę:Jacek Kurzawa pisze:Wino czerwone, niewielka czesc spirytusu, cukier, sól, posiekane banany.
Testowałem w tym roku, wynik był mizerny, ale nie zerowy. Koszty za to są wcale nie małe.
Kadarki są super nigdy nie kupisz takiej samejJacek Kurzawa pisze:A zdziwiłbyś się - potencjalnym kózkom podałem Kadarkę z Bułgarii, która miała ładną butelkę i walory zapachowe, spokojnie dalibysmy radę je wypić. Całkiem dobre czerwone wino gronowe w cenie powyzej 10zł. Szukałem gorszego (np marki "Tygrys") ale nie było.... kiedyś na wiejskiej zabawie takie pilismy, ale to były czasy ...takiej Kadarki wtedy nie było jeszcze w sklepach :P
Ja słyszałem, że robactwo dobrze leci na "Spermę szatana" i "Zemstę teściowej".Jacek Kurzawa pisze:A zdziwiłbyś się - potencjalnym kózkom podałem Kadarkę z Bułgarii, która miała ładną butelkę i walory zapachowe, spokojnie dalibysmy radę je wypić. Całkiem dobre czerwone wino gronowe w cenie powyzej 10zł. Szukałem gorszego (np marki "Tygrys") ale nie było.... kiedyś na wiejskiej zabawie takie pilismy, ale to były czasy ...takiej Kadarki wtedy nie było jeszcze w sklepach :P
Promowane strony:
Dachy. Pokrycia dachowe |
Folia do oczek wodnych |
Opony Bełchatów Wulkanizacja |