Prośba o skan
Prośba o skan
Witam prosiłbym o pomoc w szybkim uzyskaniu skanu lub fotokopii artykułu
Banaszak J., Buszko J., Czachorowski S., Czechowska W., Habda G., Liana A., Pawłowski J., Szeptycki A., Trojan P., Węgierek P. 2004. Przegląd badań inwentaryzacyjnych nad owadami w parkach narodowych Polski. Wiad. entomol. 23, Supl. 2: 5-56.
w zasadzie nie wszystko jest potrzebne - jedynie dane o Scolia hirta - cop może zająć góra jedną stronę
z góry dziękuję w razie czego mój mail
przemekzieba@gmail.com
Banaszak J., Buszko J., Czachorowski S., Czechowska W., Habda G., Liana A., Pawłowski J., Szeptycki A., Trojan P., Węgierek P. 2004. Przegląd badań inwentaryzacyjnych nad owadami w parkach narodowych Polski. Wiad. entomol. 23, Supl. 2: 5-56.
w zasadzie nie wszystko jest potrzebne - jedynie dane o Scolia hirta - cop może zająć góra jedną stronę
z góry dziękuję w razie czego mój mail
przemekzieba@gmail.com
-
- UTM: XR86
- Specjalność: Depressariidae
- Podziękowano: 1 time
Re: Prośba o skan
Czy aby na pewno w tej pracy jest coś o tym gatunku? Przeglądam ją i nie znajduję. W rozdziale o Hymenoptera (Banaszak) wymienione są tylko rodziny.
Re: Prośba o skan
Co do S.hirta to obserwowana była przeze mnie w rezerwacie ,,Bagna Przecławskie" kolo Przecławia (N-ctwo Tuszyma) -UTM EA 36 - 25.VI. 2007 1ex. Pozdrawiam, Andrzej Trzeciak
-