Czy to jest Phlogophora meticulosa?
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Mogą to być dane przybliżone, są one czasem niezbędne przy oznaczaniu.
Posty ze zdjęciami bez takich danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Mogą to być dane przybliżone, są one czasem niezbędne przy oznaczaniu.
Posty ze zdjęciami bez takich danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Czy to jest Phlogophora meticulosa?
czy to jest phlogophora meticulosa?
1- 2- z góry dzięki
fifi
[edit admin]: Zmienilem tytuł z POTWIERDZENIE na pierwsze zdanie z postu - właściwe, opisujące treśc postu. Przy czym zmieniłem pierwszą literę na dużą, bo jak wiadomo zdania zaczynamy z dużej litery (zastanwialem się chwilę, ile razy mozna coś takiego pisać i ile lat trzeba żeby to zmienić.
Również nazwę rodzajową piszemy ZAWSZE z dużej litery - Phlogophora
1- 2- z góry dzięki
fifi
[edit admin]: Zmienilem tytuł z POTWIERDZENIE na pierwsze zdanie z postu - właściwe, opisujące treśc postu. Przy czym zmieniłem pierwszą literę na dużą, bo jak wiadomo zdania zaczynamy z dużej litery (zastanwialem się chwilę, ile razy mozna coś takiego pisać i ile lat trzeba żeby to zmienić.
Również nazwę rodzajową piszemy ZAWSZE z dużej litery - Phlogophora
- Aneta
- UTM: CC88
- Podziękował(-a): 1 time
- Podziękowano: 32 times
Re: POTWIERDZENIE
Nie. 2 to Polia nebulosa - nie wiem czy ten sam okaz jest na zdjęciu 1; jeżeli nie, to przydałoby się inne ujęcie jedynki, bardziej z góry.
Re: POTWIERDZENIE-dodanie zdjecia
1-
fifi-wstawiłem zdjecie o które była prośba odnośnie zdjęcia nr 1