owady.net - nie działa

Filip S.

owady.net - nie działa

Post autor: Filip S. »

Mam pytanie, czy u wszystkich nie działa strona http://www.owady.net czy tylko u mnie.
Awatar użytkownika
Jacek Kurzawa
UTM: DC30
Specjalność: Cerambycidae
profil zainteresowan: Muzyka informatyka makrofotografia
Podziękował(-a): 22 times
Podziękowano: 9 times
Kontakt:

Re: owady.net - nie działa

Post autor: Jacek Kurzawa »

Wygląda na to, że Jacek Doszyn zupełnie przestal interesowac się tą stroną. Już pisalem na Forum o tym, ze Jacek D. przebywa od pewnego czasu za granicą, że nie mam z nim kontaktu. Pisałem do niego bezskuteczne maile i smsy ktore jak dotąd zostaly bez odpowiedzi. A strona wisiala ..... Co będzie dalej - zobaczymy. Jesli Jacek się nie odezwie będzie można stronę spisać na straty. szkoda, bo pracy bylo wlozone w to wiele i narzedzie było przydatne.

Na pocieszenie mogę tylko powiedzieć, że brak mozliwosci aktualizacji byl dla mnie (jako współautora) rownie zly i nie do przyjecia wiec częściowo nawet cieszę się z jej zniknięcia. Po drugie - szykuję to samo z wiekszą ilością opcji i uaktualniane na bieżąco, ale juz pod adresem entomo.pl.
Filip S.

Post autor: Filip S. »

No to czekam z niecierpliwością, bo jak na razie nie mam z czego oznaczać kózek.
bartek.g

Post autor: bartek.g »

Zrzuccie co sie da bo szkoda pracy.
http://web.archive.org/web/200808041808 ... ycidae.php

edit: Doczytalem post Jacka. W takim raize nie zrzuccie a: gdyby ktos potrzebowal, zanim bedzie nowe, lepsze.
Awatar użytkownika
Jacek Kurzawa
UTM: DC30
Specjalność: Cerambycidae
profil zainteresowan: Muzyka informatyka makrofotografia
Podziękował(-a): 22 times
Podziękowano: 9 times
Kontakt:

Post autor: Jacek Kurzawa »

Całość zapobiegawczo sciągnąlem w html już wcześniej. Na niewiele mi się to przyda, bo nowe będzie i tak zrobione od podstaw. Z założenia mają być fotki wszystkich gatunków wystepujacych w Polsce, informacje o rozmieszczeniu i biologii, cechy, mapki.
Zablokowany

Wróć do „Cerambycidae (Kózkowate)”