Stronę od lat prowadzę sam ale Wasza pomoc bardzo by się przydała... Identyfikacja jest bardzo prosta a w chwili obecnej mogę liczyć tylko na 2 osoby z FORUM, które CZASEM tam zaglądają...
Galerie są sposobem na pozyskiwanie interesujących danych - to nie jest tylko kwiatek do kożucha... Identyfikacja nie wymaga zalogowania choć przyznam, że osobom zalogowanym będzie troszkę prościej

Niestety mój czas, jaki mogę poświęcić na stronę - z której chyba jednak czasem korzystacie - jest zawsze zbyt krótki...
Dodatkowo uważam, że większość z Was POWINNA korzystać z modułu obserwacji - zebrane dane przydały się m.in. w programie rozmieszczeniowym motyli Polski a z pewnością przydadzą się jeszcze nie raz. Kto nie ma jeszcze statusu obserwatora a chciałby dołączyć do programu - proszę o info.
PS. Dotarły do mnie informacje, że niektóre osoby nie widzą zdjęć zamieszczonych w galeriach. Spowodowane to jest filtrowaniem ruchu w niektórych sieciach osiedlowych lub nieprawidłową konfiguracją Proxy. Od wczoraj jest na to lekarstwo - kogo dotyka problem - też proszę o info.