Feromony już w Polsce

Awatar użytkownika
Rafał Celadyn
UTM: CA-95
Podziękował(-a): 10 times
Podziękowano: 3 times
Kontakt:

Feromony już w Polsce

Post autor: Rafał Celadyn »

Pojawiły się w końcu feromony na przezierniki i nie tylko, w polskim sklepie :arrow: . http://www.entomon.pl/products.php?cati ... 1&offset=0
Wiem ,że firma niezbyt popularna wśród forumowiczów ,ale dostałem maila ,więc przekazuję info dla zainteresowanych :wink:(ceny takie sobie,ale są "zapaszki" na parę fajnych gatunków :razz: ).Pozdrawiam Rafał.
Awatar użytkownika
Damian Bruder
UTM: WT43

Post autor: Damian Bruder »

http://www.entomon.pl/show.php?id=1287&b=0

zgadza się, dziś do mnie również ta informacja dotarła.Co do cen to warto, czy nie warto się kusić na te feromony :?:
Awatar użytkownika
Tawulec

Post autor: Tawulec »

Ja w ramach uzupełnienia zestawu już kupiłem feromon MYOPAE, jako że mój mi wcięło jakiś czas temu. Ogólnie to miła niespodzianka. Tym nie mniej pełny komplet feromonów na Sesiidae warto sprowadzić z Holandii (koszt to ok 4E za sztukę).
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Robert M.
Kontakt:

Post autor: Robert M. »

Tylko jestem ciekawy po co komuś w Polsce feromony Hemileuca maia :)
Awatar użytkownika
Damian Bruder
UTM: WT43

Post autor: Damian Bruder »

robertryba_2005 pisze:Tylko jestem ciekawy po co komuś w Polsce feromony Hemileuca maia :)
Żeby można było się zaopatrzyć przed wyjazdem do Stanów :wink: :smile:
Tawulec pisze:(koszt to ok 4E za sztukę).
Jak wygląda cena przesyłki ?
Robert Bekus

Post autor: Robert Bekus »

Witam serdecznie,
Aby wyjaśnić kilka kwestii dotyczących oferowanych w sklepie Entomon.pl feromonów, do oferty wprowadziliśmy praktycznie wszystkie dostępne u producenta, kto wie, może kiedyś spotkają się z zainteresowaniem, co prawda na razie najdalej towar wysyłamy do Irlandii :wink: ale kto wie. Kwestia druga, chyba ważniejsza, nie wszystkie gatunki i w ograniczonej ilości są dostepne w naszym magazynie, dostawy docierają do nas w odstepach ok. 2 tygodni. Dlatego zwracam uwagę,iż tak trzeba traktować okres realizacji. W nagłych kwestiach proszę najpierw o kontakt. Koszty przesyłki nie różnią się od naszych standardowych wartości i zależą od wagi zamówienia, sposobu płatności i firmy dostawczej (PP lub kurier). Pozdrawiam i zapraszam!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zagadnienia ogólne (motyle)”