Mazep
Nowy Rok
-
brakkonta
Nowy Rok
Jako że niektórzy z Was za chwilę mogą zacząć długą drogę ku nowemu rokowi (oby nie skończyła się o poranku nad miednicą o nieciekawej treści
), niektórzy z Was jeszcze pracują (nie to co my, obiboki jak nas postrzega 90% tego dziwnego kraju - nauczyciele
), a niektórzy z Was (nie ja, bo ja będę drynił przed blokiem Piccolo z córką - Proboszcz z naprzeciwległego meczetu daje co roku pokaz sztucznych ogni) będą wieczorem w innej czasoprzestrzeni i nie będą durnot czytać na Forum - no dobra, chodzi mi o to, że życzę Wszystkim od zajebu chityny w zatruwaczkach w 2010, od jasnej cholery zdrowia i szczęścia, uśmiechu dookoła głowy (taki miała onegdaj Zdzisława Sośnicka - starsze pokolenie ją pamięta), spokoju po sku...wem synu, i wogóle żeby Wszystkim było cudownie, a wrogów żeby szlag trafił, żeby im się jelita zapętliły i uwięziły niedotrawionego śledzika noworocznego (oczywiście tak na godzinkę, bo aż tak podły i ludzki to ja nie jestem, gdzieś tam jednak zwierz we mnie drzemie.....snem zimowym). Ogólnie samych pomyślności a troski won !!!
Mazep
Mazep
- Brachytron
- Specjalność: Acu, Odo
- profil zainteresowan: Jacek Wendzonka
- Kontakt:
Re: Nowy Rok
Wolałbym miec tę chitynę już w wersji bitowej w swoich bazachJ.M. pisze:...od zajebu chityny w zatruwaczkach
- Michał Brzeski
- Specjalność: Cerambycidae
- Podziękowano: 2 times
-
brakkonta
Re: Nowy Rok
No tak, izwienitie, zapomniałem o Fotografach. Takoż i im życzę matrycy wielkości płyty nagrobnej. A co do tego "bitu" to ja jeno Big Beat i to w formie zmienionej niż onegdaj. Drzewiej, to ja żech był lew parkietuBrachytron pisze:Wolałbym mieć tę chitynę już w wersji bitowej w swoich bazach..
Mazep
-
Piotr Michalik
Oby następny sezon był jeszcze lepszy:) !! Oraz więcej szczęścia w terenie:)
A co do Zdzisławy Sośnickiej to polecam na nowy rok utwór: Aleja Gwiazd
)))
A co do Zdzisławy Sośnickiej to polecam na nowy rok utwór: Aleja Gwiazd
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2009, 18:56 - czw przez Malko, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotr Tykarski
- Kontakt:
Dołączam się do chóru życzeniodawców. Jeśli choć część tego, co każdy usłyszał, się spełni, to już będzie dobrze.
Jak zawsze, "odsercowe" emanacje jednoosobowej orkiestry Jacka robią duże wrażenie. Jacku, nie myślałeś, żeby przelać na papier trochę tego, co nosisz pod czapką (może to pytanie już tu padało, nie wiem)? Mam na myśli oczywiście jakiś esej, książkę, wspomnienia czy inne et caetera.
Jak zawsze, "odsercowe" emanacje jednoosobowej orkiestry Jacka robią duże wrażenie. Jacku, nie myślałeś, żeby przelać na papier trochę tego, co nosisz pod czapką (może to pytanie już tu padało, nie wiem)? Mam na myśli oczywiście jakiś esej, książkę, wspomnienia czy inne et caetera.
- M. Stachowiak
- Witek Płachta