Nowy Rok

brakkonta

Nowy Rok

Post autor: brakkonta »

Jako że niektórzy z Was za chwilę mogą zacząć długą drogę ku nowemu rokowi (oby nie skończyła się o poranku nad miednicą o nieciekawej treści :wink: ), niektórzy z Was jeszcze pracują (nie to co my, obiboki jak nas postrzega 90% tego dziwnego kraju - nauczyciele :twisted: ), a niektórzy z Was (nie ja, bo ja będę drynił przed blokiem Piccolo z córką - Proboszcz z naprzeciwległego meczetu daje co roku pokaz sztucznych ogni) będą wieczorem w innej czasoprzestrzeni i nie będą durnot czytać na Forum - no dobra, chodzi mi o to, że życzę Wszystkim od zajebu chityny w zatruwaczkach w 2010, od jasnej cholery zdrowia i szczęścia, uśmiechu dookoła głowy (taki miała onegdaj Zdzisława Sośnicka - starsze pokolenie ją pamięta), spokoju po sku...wem synu, i wogóle żeby Wszystkim było cudownie, a wrogów żeby szlag trafił, żeby im się jelita zapętliły i uwięziły niedotrawionego śledzika noworocznego (oczywiście tak na godzinkę, bo aż tak podły i ludzki to ja nie jestem, gdzieś tam jednak zwierz we mnie drzemie.....snem zimowym). Ogólnie samych pomyślności a troski won !!!
Mazep
Awatar użytkownika
Brachytron
Specjalność: Acu, Odo
profil zainteresowan: Jacek Wendzonka
Kontakt:

Re: Nowy Rok

Post autor: Brachytron »

J.M. pisze:...od zajebu chityny w zatruwaczkach
Wolałbym miec tę chitynę już w wersji bitowej w swoich bazach :grin: , ale lepiej bym tych życzeń nie ujął i się dołączam :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robert M.
Kontakt:

Post autor: Robert M. »

Życzenia świetne! i Ja również życzę Wam Wszystkiego Dobrego !
Awatar użytkownika
Michał Brzeski
Specjalność: Cerambycidae
Podziękowano: 2 times

Post autor: Michał Brzeski »

Hahaha, Kapitalne Życzenia!!!
Wszystkiego Najlepszego, pomyślnych obserwacji i łowów w sezonie 2010 !!!
Awatar użytkownika
Tawulec

Post autor: Tawulec »

W końcu to Mazep składał ;) To jakie mają być...
Przemek Zięba

Post autor: Przemek Zięba »

Przyłączam się do życzeń, Wszystkiego Naj w Nowym oby lepszym Roku!
krzysiek.

Post autor: krzysiek. »

No to abyśmy!!!
brakkonta

Re: Nowy Rok

Post autor: brakkonta »

Brachytron pisze:Wolałbym mieć tę chitynę już w wersji bitowej w swoich bazach..
No tak, izwienitie, zapomniałem o Fotografach. Takoż i im życzę matrycy wielkości płyty nagrobnej. A co do tego "bitu" to ja jeno Big Beat i to w formie zmienionej niż onegdaj. Drzewiej, to ja żech był lew parkietu :roll: , teraz grzywa się wytarła i tańczyć niebezpiecznie. A to dlatego że wielka samara z przodu i jej przeciwwaga w postaci opasłej, starogreckiej dupy powodują, iż w tanach mój korpus dostaje niebezpiecznych rotacji i sieje śmierć zniszczenie na sali balowej. Takoż i stosuję oszczędny ruch sceniczny - kadłub utrzymuję w stanie stuporu, nadając mu od czasu do czasu spokojny ruch obrotowy i jeno kończyny wykonują esy floresy, ot takie taj-czi-ruchy. Dobre to, bo i wódka może spokojnie obmywać zalegającą na dnie żołądka golonkę, a i beknięcia nie są tak ordynarne, niczym godowe, są jeno dyskretne syknięcia z gardzieli, które pozwalają robić miejsce na sałatki i inne alkohole. Kultura jak jasna cholera, sznyt po skur....synie, kurwasz panisko całym pyskiem. Lakierki błyskają, plomby w zębach też, jeno całość potrafi spieprzyć wystająca przez niedopięty rozporek koszula. Takoż i jeszcze raz życzę "bitołowcom" stabilnych obrazów i poprawnie zbalansowanej bieli.
Mazep
Piotr Michalik

Post autor: Piotr Michalik »

Wszystkiego Dobrego,Żeby ten rok był jeszcze lepszy od mijającego.Udanych łowów w 2010 Roku! tego Sobie i Wszystkim Życzę.
dany561 †

Post autor: dany561 † »

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2010 oraz by spełniły się wszystkie marzenia entomologiczne życzę tego Sobie oraz Wszystkim Wam.
Awatar użytkownika
Aneta
UTM: CC88
Podziękował(-a): 1 time
Podziękowano: 32 times

Post autor: Aneta »

Najlepszego wszystkim, łapiącym, fotografującym, obserwującym - jak leci :grin:
Awatar użytkownika
Malko

Post autor: Malko »

Oby następny sezon był jeszcze lepszy:) !! Oraz więcej szczęścia w terenie:)
A co do Zdzisławy Sośnickiej to polecam na nowy rok utwór: Aleja Gwiazd :))))
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2009, 18:56 - czw przez Malko, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Piotr Tykarski
Kontakt:

Post autor: Piotr Tykarski »

Dołączam się do chóru życzeniodawców. Jeśli choć część tego, co każdy usłyszał, się spełni, to już będzie dobrze.

Jak zawsze, "odsercowe" emanacje jednoosobowej orkiestry Jacka robią duże wrażenie. Jacku, nie myślałeś, żeby przelać na papier trochę tego, co nosisz pod czapką (może to pytanie już tu padało, nie wiem)? Mam na myśli oczywiście jakiś esej, książkę, wspomnienia czy inne et caetera.
Awatar użytkownika
M. Stachowiak

Post autor: M. Stachowiak »

W Nowym Roku 2010 wszystkim PT forumowiczom życzę wszelkiej pomyślności, zarówno na polu zawodowym, jak i prywatnej sferze życia, wspaniałych wypraw do miejsc niezwykłych i „kokosowych” interesów
Załączniki
HNY2010.jpg
HNY2010.jpg (100.65 KiB) Przejrzano 2635 razy
wojtas
UTM: VT79
Podziękowano: 4 times

Post autor: wojtas »

Życzę wszystkiego najlepszego w każdej sferze życia w nowym roku.
Awatar użytkownika
Witek Płachta

Post autor: Witek Płachta »

I obyśmy mieli więcej czasu na to co jest Nasza pasją i tracili go jak najmniej na to co jest koniecznością.
Wszystkiego najlepszego w 2010.
Witek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „*** HYDEPARK ***”