ratujcie moją żonę;-)
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
ratujcie moją żonę;-)
Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji niechcianych gości i ewentualne rady co do eksmisji. Nie wiem, czy pojawiające się małe ognisko wilgoci w narożniku pokoju jest powodem "zamieszkania" u nas tych niechcianych gości. Mamy dwumiesięczną córeczkę i to właściwie o nią najbardziej się boimy. Bardzo proszę o pomoc.
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2009:11:09 18:59:01Image taken on:poniedziałek, 9 listopada 2009, 17:59Focus length:200 mmShutter speed:1/50 SecF-number:f/6.3ISO speed rating:200Camera-model:DSLR-A200
- Kamil Mazur
- Specjalność: Psychidae
- Kontakt:
A potem daj zdjęcie żonyAneta pisze:Wrzuć w forumową wyszukiwarkę "gryzki" albo "Psocoptera".

A swoją drogą mój syn już od blisko dwóch lat mieszka z wszelkiej maści robalami i o dziwo ma się dobrze, a nawet wie jak je odróżniać, bo oglądając bajki pokazuje palcem na gąsienice i mówi "oooo").
Nie bój żaby.