Mały biały - nie miś?
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
Mały biały - nie miś?
Wiem, że źle trafiłem z moim postem tematycznie, ale chodzi mi tylko o kontakt z profesjonalistami. Owady mogą być ciekawe ale chyba nie zawsze ... Żona ma fobie na punkcie inwazji owadów, a z taką właśnie mam do czynienia. Do tej pory spotkałem się na studiach z faraonkami, prusakami i karaczanami, ale z okazami które zamieszkały z nami jeszcze nie.
Środowisko życia "?": łazienka, garderoba (na razie) w domu starym wolnostojącym, po generalnym remoncie.
Fauna występująca na tym terenie występowania "?": ludzie, kotka, pająki, muchy, roztocza
Wygląd "?": rozmiar około 1 mm (nie wiem czy tylko nie na razie), da się wyróżnić głowę i odwłok oraz czułki (co do tych ostatnich głowy nie dam), kolor wodnisto-biały, odwłok ciemniejszy, w dotyku "delikatny" i nieplamiący.
Rzeknijcie proszę co to może być albo gdzie o tym szukać.
Proszę.
Środowisko życia "?": łazienka, garderoba (na razie) w domu starym wolnostojącym, po generalnym remoncie.
Fauna występująca na tym terenie występowania "?": ludzie, kotka, pająki, muchy, roztocza
Wygląd "?": rozmiar około 1 mm (nie wiem czy tylko nie na razie), da się wyróżnić głowę i odwłok oraz czułki (co do tych ostatnich głowy nie dam), kolor wodnisto-biały, odwłok ciemniejszy, w dotyku "delikatny" i nieplamiący.
Rzeknijcie proszę co to może być albo gdzie o tym szukać.
Proszę.
- M. Stachowiak
-
-