Co to za robak gryzie w nocy
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Co to za robak gryzie w nocy
Mieszkam na 10 piętrze i ostatnio coś mnie gryzie w nocy.Lekarz powiedział że nie są to pluskwy.Podejrzewam że może to sprawka gołębi ale udało mi się znaleźć tylko jednego robaka po północy w mieszkaniu . Zdjęcie niewyraźne ale może powie mi ktoś co to może być.Długosc mniej niż 0,5 cm
- Załączniki
- Screenshot_2024-08-09-11-22-01-480_com.facebook.orca.jpg (677.71 KiB) Przejrzano 584 razy
- Screenshot_2024-08-09-11-21-54-025_com.facebook.orca.jpg (741.82 KiB) Przejrzano 584 razy
- Aneta
- UTM: CC88
- Podziękował(-a): 1 time
- Podziękowano: 30 times
Re: Co to za robak gryzie w nocy
Zdjęcia takie bardziej do zgadywania, ale mnie to jednak wygląda na pluskwę, zwłaszcza drugie ujęcie (acz nie da się powiedzieć czy ludzką, czy może ptasią).
Przez cały rok tego nie ma a we okresie letnim się pojawia jak otwieram okna
- Aneta
- UTM: CC88
- Podziękował(-a): 1 time
- Podziękowano: 30 times
No i to by pasowało do pluskiew ptasich.
A gdybyś miała szansę, to zrób lepsze zdjęcia, bo z tych powyżej to naprawdę wróżenie z fusów.
A gdybyś miała szansę, to zrób lepsze zdjęcia, bo z tych powyżej to naprawdę wróżenie z fusów.
-