To smacznego

No chyba, że to znana ogółowi mozliwość...a ja oczymś nie wiedziałem ,trudno...

Rafał

W tej sytuacji nie zazdroszczę tym, którzy wydali kasęSzczegółowy opis tej niezwykłej książce podane są strony nadrzędnej.
I tu chcę zadowolić koneserów i amatorów chrząszczy, którzy nie mogli kupić książkę, a także zapewnienie im (Za zgodą autora) dostęp do pełnej kopii.
...nie wiem skąd to poruszenie ...Przeciez jak ktoś lubi jakąś grupę, to sobie kupi oryginał ,bo chce...bo ma kasę ,bo sobie uzbiera i cześć.A autor moim zdaniem zachował się bardzo fer w stosunku do ludzi, których zwyczajnie nie stać,albo nie zdążyli kupić.Nakład zszedł(bo tak rozumiem, to co piszesz), więc autor publikuje PDF-a "for all" i tak to powinno wygladać...Ściągać i tyle ,a jak ktoś czuje potrzebę to podziękować mailowo autrowi ,a nie dociekać "dlaczego ?"Orish pisze:W tej sytuacji nie zazdroszczę tym, którzy wydali kasę![]()
Heh w jakim Ty świecie żyjesz?Rafał Celadyn pisze:Nakład zszedł(bo tak rozumiem, to co piszesz), więc autor publikuje PDF-a "for all" i tak to powinno wygladać...Ściągać i tyle ,a jak ktoś czuje potrzebę to podziękować mailowo autrowi ,a nie dociekać "dlaczego ?" ;) .
...no to żyję sobie w świecie utopii ...Orish pisze:Heh w jakim Ty świecie żyjesz? Oczywiście, ideowo tak by to mogło wyglądać, ale to raczej utopia
...to już są kwestie osobistych mozliwości i potrzeb...Orish pisze:Poza tym nie wiem ile osób by wtedy cokolwiek kupiło gdyby wiedziały, że i tak będzie "za free" i można wydrukować za nie wiem 1/3 ceny i mieć pdf'a na dysku.
no rozumiem- powoduje Tobą czysta ciekawość ... To może zapytaj u żródła? Teraz, to nawet mnie zaciekawił problem...są jeszcze przyzwoici ludzie, czy to tylko utopia ?Orish pisze:dociekam bo to moim zdaniem nietypowa sytuacja, a nie żebym się nie cieszył lub nie doceniał - po prostu mnie to dziwi i tyle
Bardzo słusznie, popieram w całej rozciągłościRafał Celadyn pisze:...nie wiem skąd to poruszenie ...Przeciez jak ktoś lubi jakąś grupę, to sobie kupi oryginał ,bo chce...bo ma kasę ,bo sobie uzbiera i cześć.
Delikatnie powiedziane a nawet niedopowiedziane...Jacek Kurzawa pisze:Rosja to stan umysłu.
Promowane strony:
Dachy. Pokrycia dachowe |
Folia do oczek wodnych |
Opony Bełchatów Wulkanizacja |