[edit] znalazłem jeszcze jedno zdjęcie...
No nie jest to wcale takie proste, potrzeba przyzwoitych narzędzi i dobrego materiału. Wtedy taki "pomocnik" posłuży wiele lat i będzie cieszył oko. BioQuip to ma w ofercie ale koszty przesyłki przewyższają wartość.Przemek Zięba pisze:Fajne, ale chyba można by coś takiego zrobić niewielkim nakładem kosztów własnych?
Dostępne chyba w USA.
Miłosz, o jakich funkcjach myślisz ? ... o dziurkach do pozycjonowania etykietek ?
Bardzo fajnie z tym trapikiem! Wiecie co.... właściwie to dziwie się, że wcześniej na to nie wpadliśmyMiłosz Mazur pisze:Kurde...chyba dałem "edytuj" zamiast "cytuj" w poście Grześka :gl:
Tak, będzie też "wmontowany" trapik
Jacek, podaj jakie głębokości preferujesz, może uda się dojść do jakiegoś konsensusu. Jest pięć otworów więc jest szansa, że coś uniwersalnego wymyślimy. Pięciu etykiet raczej nikt teraz nie używa.Jacek Kalisiak pisze:Ten drugi projekt jest lepszyZapytaj Miłoszu, czy te dziurki do trapika można zrobić indywidualnie innej głębokości?
No to [linkowanie_z-zewnetrznych_serwerow_zabronione] wysokości i będziemy oceniać, czy da się dojść do konsensusu.Miłosz Mazur pisze:Etykiet nie, ale ja też tak pozycjonuje kartoniki i fiolki z genitaliami, więc jest ich w sam raz
Bardzo praktyczna uwaga. UwzględniamJacek Kalisiak pisze: I zdecydowanie najgłębszy od dolnego brzegu, a 10 przy tym pionowym bloku, ba najmniej używany, a najbardziej kłopotliwy dostęp.
Grzegorz napisał, jakie są na rynku warianty i tu widać, że w modelach jest 20 albo 21 ale nigdy razem.Jacek Kalisiak pisze: Mnie potrzebne są 25 i 21. Gdybym mógł prosić o indywidualny typ, to wybrałbym: 25, 21, 18, 15, 10 (10 to grubość pianki w tackach).
Grzegorz Banasiak pisze:Na naszym rynku są trzy rodzaje trapików o głębokości otworów podanych poniżej
25, 21, 18, 15, 10
30, 25, 20, 15, 10
25, 21, 10
Część z otworów się powtarza, wszystkie wersje otworów to:
30, 25, 21, 20, 18, 15, 10
Dlatego nie bardzo podoba mi się projekt z 20 i 21 obok siebie, bo to jest zbędne, lepiej się zdecydować albo na 21 albo na 20.Jacek Kalisiak pisze:25, 21, 20, 18, 15albo ...., 25, 21, .... albo co innego wybierzecie
Oczywiście jest to możliwe, tylko zwiększy koszt całości bo trzeba to będzie przesyłać dodatkowo.Malko pisze:Ja i tak dalej będę używał swojego trapiku wiec co do otworów dostosuje się do resztyProjekt wygląda zacnie! Dobrze, że Grzesiek dorzucił swoje uwagi! Czekam na możliwość złożenia zamówienia.
A tak przy okazji.... Grzesiek dalbyś radę wypalić coś na tym od frontu laserem? Mam od ciebie rozpinadła do mikrów i tam na pudełku "grawerowałeś" swoje logo, można by podobnie coś "malnąć" na tym? Np. Wizerunek chrząszcza?
Możesz to zrobić samodzielnie. W normalnych zestawach tego typu jest tylko drewno i nic więcej. Konstrukcja nie będzie zmieniana jest już zaakceptowana a prototyp wykonany. W tej sytuacji pozostają Ci samodzielne przeróbki dostosowujące.gt pisze:A może w otworach na szpilki wstawić magnes (neodymowy) na dole lub na górze z otworem ?
Ło matko...niedługo ktoś zasugeruje montaż lampki ledowej i portu usbgt pisze:A może w otworach na szpilki wstawić magnes (neodymowy) na dole lub na górze z otworem ?
Miłosz, ale temperówka będzie?Miłosz Mazur pisze:Ło matko...niedługo ktoś zasugeruje montaż lampki ledowej i portu usb
Ja widzę, że już 10 sztuk zostało zamówionych, zanim pojawił się prototyp i teraz się zastanawiam co z tymi trzema.... czy zeszło 7 z zamówień z Forum czy jak..... Trzeba dorobić kolejną partię chyba na biegu........Miłosz Mazur pisze:Siedem sztuk już zaklepane.
Ależ na tym polega "bioróżnorodność" - jeden lubi mydło, drugi powidło. Pęset NIGDY nie przechowuje się ostrzem w dół ! Nawet w miękkim drewnie.adam k. pisze:... Moim zdaniem udziwnione prototypy i tak skończą w koszu.
Promowane strony:
Dachy. Pokrycia dachowe |
Folia do oczek wodnych |
Opony Bełchatów Wulkanizacja |