Duże, latające, z czerwoną głową - co to jest?
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Duże, latające, z czerwoną głową - co to jest?
Witajcie,
pytam jak w tytule. Od kilku dni po łazience lata mi jakiś dziwny robal. Jest duży, czarny, ale łeb ma czerwony. Co to jest? Proszę o pomoc w identyfikacji.
Pozdrawiam
J.
pytam jak w tytule. Od kilku dni po łazience lata mi jakiś dziwny robal. Jest duży, czarny, ale łeb ma czerwony. Co to jest? Proszę o pomoc w identyfikacji.
Pozdrawiam
J.
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2014:05:23 23:53:53Image taken on:piątek, 23 maja 2014, 21:53Focus length:3.54 mmShutter speed:1/16 SecF-number:f/2.7ISO speed rating:50Camera-model:GT-I8160
Re: Duże, latające, z czerwoną głową - co to jest?
Uff, dziękuję 
Chyba po prostu mam traumę po inwazji prusaków...

Chyba po prostu mam traumę po inwazji prusaków...
Wydaje mi się że to właśnie on nie pozwala mi spać. Czy ten omomiłek lgnie do światła? Gryzie?
Może jest coś w mojej sypialni co akurat lubi? Ah i przede wszystkim jak sie tego pozbyć? Co zrobić by mnie już nie odwiedzał?
Właściwie to jest coś czego owady nie lubią? Mam płytkę która cuchnie niemiłosiernie na owady latające i biegające, świecę przeciwko komarom i innym owadom, coś w rodzaju włącznika do prądu co odstrasza niby owady i nic! Jak było tak jest. Niestety nie jestem fanką owadów więc zrobię wszystko by już nie wlatywały do mojej sypialni.
Proszę o pomoc
Może jest coś w mojej sypialni co akurat lubi? Ah i przede wszystkim jak sie tego pozbyć? Co zrobić by mnie już nie odwiedzał?
Właściwie to jest coś czego owady nie lubią? Mam płytkę która cuchnie niemiłosiernie na owady latające i biegające, świecę przeciwko komarom i innym owadom, coś w rodzaju włącznika do prądu co odstrasza niby owady i nic! Jak było tak jest. Niestety nie jestem fanką owadów więc zrobię wszystko by już nie wlatywały do mojej sypialni.
Proszę o pomoc

- Aneta
- UTM: CC88
- Podziękował(-a): 1 time
- Podziękowano: 32 times
Tak.JoannaMaj pisze:Czy ten omomiłek lgnie do światła?
Może delikatnie uszczypnąć.Gryzie?
Założyć moskitiery albo nie otwierać okien przy zapalonym świetle.Co zrobić by mnie już nie odwiedzał?