Zaciekawił mnie dziwacznym wyglądem

Chciałabym wszystko tak z pamięciJacek Kalisiak pisze:Ty tak z pamięci, czy masz jakąś metodę :mysl: :mysl: :mysl:
Jacek Kalisiak pisze:Aneta, nie wiem o której wystartowałaś, ale czas wytypowania jak dla mnie imponujący :brawo:
A mnie stopy obywatela wyglądały wybitnie na Elateroidea, dlatego poszłam właśnie w zasugerowanym przez Ciebie kierunku :]Ale sam nie mogłem się nadziwić, że to może być sprężyk!
Hmmh, u mnie moja odpowiedź wyświetla się z godziną 19.37Jacek Kalisiak pisze:Aneta, tzn. że jesteś lepsza niż ja jestem w stanie sobie wyobrazić! Odpowiedziałać wcześniej, niż zaczęłaś szukać! O 18.37 :jo:
Inne rodziny z Elateroidea też przejrzałam, żeby nie było; sprężyków było najwięcej, więc zostały na koniecNie wiedziałem czy nie ma innych pokrewnych rodzin, a okaz dosyć "egzotycznie" wygląda.
Tradycyjnie nie potwierdzam, nie zaprzeczam...Jacek Kalisiak pisze:I tak pewnie 90% forumowiczów nie wierzy, że "Aneta" to realna osoba :rotfl: :rotfl: :rotfl:
"Kot jest żywy i martwy jednocześnie"Aneta pisze: Tradycyjnie nie potwierdzam, nie zaprzeczam...
Promowane strony:
Dachy. Pokrycia dachowe |
Folia do oczek wodnych |
Opony Bełchatów Wulkanizacja |