Hej, witam wszystkich. Zacznę od tego, że wszedłem na forum od razu z zamiarem wyszukania jakichś informacji o insektach których trochę pojadłem razem z płatkami jęczmiennymi i mlekiem, ale bardzo szybko utonąłem na forum oglądając przypadki różnych osób i zwierzątek przez nich znajdowanych. Jestem pod wielkim podziwem, naprawdę nie jestem w stanie pojąć jak niektóre osoby na forum potrafią identyfikować maluśkie robaczki na niewyraźnych zdjęciach i opowiadać o nich. Respect. Natomiast teraz przejdę do mojego problemu: otóż jedząc sobie te wspomniane wyżej płatki jęczmienne z mlekiem w pewnej chwili zorientowałem się ze w mleku pływa jakiś kminek, a ja kminku żadnego nie dodawałem. Po dogłębnej analizie zauważyłem że mój kminek ma nóżki i że to tak naprawdę nie jest kminek a jakieś robaczki

no cóż, akurat wziąłem się za siłownię, dodatkowe białko nie zaszkodzi. Ale ale, jednak wolałbym na przyszłość uniknąc takich niespodzianek i dlatego może mi ktoś będzie w stanie zidentyfikować jakimś cudem te obiekty i doradzić na czym powinna polegać 'dezynsekcja

' Z góry dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi, chociażby takie że zdjęcie jest w takiej jakości ze niestety identyfikacja jest niemożliwa, niestety nic lepszego raczej nie uda mi się uzyskać ;(