do oznaczenia
-
do oznaczenia
I jeszcze jedna z 10 maja tez las łęgowy.Wiem ze zdjęcia biedne ale nie mam obiektywu makro.Pomoże ktoś
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2012:05:10 14:13:55Image taken on:czwartek, 10 maja 2012, 12:13Focus length:300 mmShutter speed:1/500 SecF-number:f/5.6ISO speed rating:1600Camera-model:SLT-A35
-
Re: do oznaczeniaq
Witam nie da sie jej oznaczyc co do rodzaju?Czy wrzucic ja do działu rosliniarki?
-
- Administrator
- Podziękował(-a): 3 times
- Podziękowano: 6 times
- Kontakt:
Da się oznaczyć, tylko trzeba zaopatrzyć się w klucz do oznaczania i poświęcić czas na studiowanie cech.
PS. warto postarać się napisać prawidłowo dwa wyrazy, które są tytułem tematu "do oznaczeniaq". To zajmuje tylko 2 sekundy. Chyba że o jedną za dużo ze względu na wagę pytania. A tak mamy aż dwa błędy... a co mi tam!
Robimy "syf" może ktoś posprząta?
PS. warto postarać się napisać prawidłowo dwa wyrazy, które są tytułem tematu "do oznaczeniaq". To zajmuje tylko 2 sekundy. Chyba że o jedną za dużo ze względu na wagę pytania. A tak mamy aż dwa błędy... a co mi tam!
Robimy "syf" może ktoś posprząta?
-
Przepraszam za błędy ale przez 12 godz byłem w pracy i tak 6 dni w tyg.Mam mało czasu i masę spraw do ogarnięcia.Czasami za dużo chce na raz.Jak Pan będzie spędzał tyle czasu w pracy co ja to może Pan zrozumie.Ale i tak przepraszam za niechlujstwo.
-