Agriphila straminella ?
-
Vito
- Henryk Brzezina
- UTM: CA40
-
Marek Hołowiński
- UTM: FB68
- Specjalność: Sesiidae
- Been thanked: 13 times
-
Vito
Marek Hołowiński, ale w końcu jaki to gatunek ?. I nie bardzo rozumiem Twojego pytania.
Przyzwyczajony jestem, (tak jak to jest od wielu lat praktykowane na forum grzyby.pl.) aby nie generować w jeden temat kilkunastu zapytań. Unika się w ten sposób misz maszu, dając możliwość rzeczowej wypowiedzi każdemu, kto ma coś do uzupełnienie lub dopytania.
Taki post zaincjowany zdjęciem później i bardzo często staje się merytoryczny.
Przyzwyczajony jestem, (tak jak to jest od wielu lat praktykowane na forum grzyby.pl.) aby nie generować w jeden temat kilkunastu zapytań. Unika się w ten sposób misz maszu, dając możliwość rzeczowej wypowiedzi każdemu, kto ma coś do uzupełnienie lub dopytania.
Taki post zaincjowany zdjęciem później i bardzo często staje się merytoryczny.
Ostatnio zmieniony 14 września 2009, 07:40 - pn przez Vito, łącznie zmieniany 1 raz.
-
KlaudiuszK
-
Marek Hołowiński
- UTM: FB68
- Specjalność: Sesiidae
- Been thanked: 13 times
Heniek oznaczył dobrze, to jest Chrysoteuchia culmella.
Zwróć uwagę że w jednym temacie można załączyć jednorazowo do 10 fotek po około 150 Kb każda. Fotki można dodatkowo ponumerować i opisać. Istotne dane, to miejsce i data obserwacji. Przy oznaczaniu każdy podaje numer fotki z której został oznaczony okaz.
Zwróć uwagę że w jednym temacie można załączyć jednorazowo do 10 fotek po około 150 Kb każda. Fotki można dodatkowo ponumerować i opisać. Istotne dane, to miejsce i data obserwacji. Przy oznaczaniu każdy podaje numer fotki z której został oznaczony okaz.
-
KlaudiuszK
mam rozumiec ze wyrazasz dezaprobatę na moj post-komentarz do tego co Ty napisales... jesli tak to dosyc dziwne.Po to jest to forum publiczne żeby każdy mógł się wypowiedzieć. W kwestii innej i tak mało komu się chce czytać wszystkie posty a raczej ogladac zdjecia po to tylko żeby odnaleźć zdjecie ze swoim osobnikiem. Więc nie masz co liczyc że z Twoich zdjec powstanie *ksiazka* wiec i nie ma po co mnożyć dziesiatek tematów co zdjecie jeden temat ? hmmmVito pisze:
Czy ta odpowiedź do Ciebie była kierowana ?.
-
Vito
Henryk Brzezina, Marek Hołowiński, dziękuję.
Marek Hołowiński, raczej prędzej zrezygnuję z zapytań.
Obserwowałem od kilku miesięcy, jak takie posty tasiemce wygladają. O ile podawanie danych mnie nie dziwi, to 10 różnych zdjęć w poście wprowadza mnie w osłupienie.
Panowie fachowcy apeluje o większy dystans. Nie każdy musi "kochać" to co Wy, ale pytać może każdy.
Dziękuję za waszą wyrozumiałość.
Marek Hołowiński, raczej prędzej zrezygnuję z zapytań.
Obserwowałem od kilku miesięcy, jak takie posty tasiemce wygladają. O ile podawanie danych mnie nie dziwi, to 10 różnych zdjęć w poście wprowadza mnie w osłupienie.
Panowie fachowcy apeluje o większy dystans. Nie każdy musi "kochać" to co Wy, ale pytać może każdy.
Dziękuję za waszą wyrozumiałość.