Witam ;)

Miejsce na powitania i pożegnania.
ODPOWIEDZ
Aleksander R.

Witam ;)

Post autor: Aleksander R. »

Witam serdecznie.

Widząc mnogość tematów w tym dziale skusiłem się napisać małe "co nie co" o sobie :grin: hmm... Dlaczego akurat takie hobby? Odpowiedź jest prosta... ... poprostu kocham przyrodę, częste wypady w teren i wszystko inne co jest z nią związane. Jestem początkującym entomologiem, zaczynającym dopiero tę fascynującą przygodę z owadami. Liczę na to, że pomożecie mi chociaż na wstepie tej wędrówki w świat owadów. Przejrzałem już sporo tematów i "elemantarz entomologa" mam chyba za sobą. :grin: Od października zaczynam studia w SGGW w Warszawie na wydziale leśnym. Podstawy (jak narazie) entomologii przydadzą się na studiach :grin: . Co poza tym? Zamiłowanie do fotografii analogowej w której tematem przewodnim jest również fotografia przyrodnicza. Wszelką aktywnością fizyczną nie pogardzam, jazda na rowerze i pływanie to jest to coś. Jak więc widać, wszystko sprowadza się do jednego :grin: . Mam wielką nadzieję, że na tym forum zabawię bardzo długo, wiele się nauczę i poznam wiele ciekawych osób :wink:

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Malko

Post autor: Malko »

Miło powitać nowego entomologa:) powodzenia na studiach, a w razie pytań pisz na priv z chęcią odpowiem :)
Aleksander R.

Post autor: Aleksander R. »

Dawid_Masło pisze:powodzenia na studiach, a w razie pytań pisz na priv z chęcią odpowiem :)
Miło mi to słyszeć :grin: dziekuję i pozdrawiam :grin:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitania i pożegnania”