Rezygnacja.

Dyskusje na temat funkcjonowania forum w starszej wersji phpBB 3.0.14. Uwaga: mogą już być nieaktualne.
Zablokowany
Jess Nymark

Rezygnacja.

Post autor: Jess Nymark »

Uprzejmie proszę admina o:

- usunięcie mojego konta użytkownika z forum
- usunięcie wszystkich napisanych przeze mnie na tym forum postów.
Awatar użytkownika
Miłosz Mazur
UTM: CA08
Specjalność: Curculionoidea
Has thanked: 2 times

Post autor: Miłosz Mazur »

Ojej... a możemy zapytać Kolegę czemu :?:

Mam nadzieję, że niczym się nie naraziliśmy :???:
Awatar użytkownika
Piotr Pawlikiewicz
UTM: CC71
Kontakt:

Post autor: Piotr Pawlikiewicz »

Nie możesz sam zrezygnować a nie jakieś demonstrację tu przejawiasz.
admin
Administrator
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times
Kontakt:

Post autor: admin »

Jess, mogę usunąc profil, ale sądze, że nie warto sobie brać do serca sprzeczek, które czasami powstają na forum (bo tak to juz bywało) i tracić z naszego grona kogoś tak dobrze obeznanego z tematem. Chcialbym Cię namowic do dalszego uczestniczenia w dyskusjach, oznaczaniach i pozostania na Forum.
Jess Nymark

Piotr Pawlikiewicz pisze:Nie możesz sam zrezygnować a nie jakieś demonstrację tu przejawiasz.
Przeczytaj mądralo to co napisałeś i sam spróbuj zrozumieć. Nie masz nic do powiedzenia to nie zabieraj głosu.
Jess Nymark

admin pisze:Jess, mogę usunąc profil
Proszę.
Awatar użytkownika
Piotr Pawlikiewicz
UTM: CC71
Kontakt:

Post autor: Piotr Pawlikiewicz »

Nie mądruję się tylko trochę to wygląda jak na zachowanie obrażonej panienki, pokłócił się z disparem padły mocne słowa i od razu odchodzi.
Niektórzy są zbyt wrażliwi.
Awatar użytkownika
Miłosz Mazur
UTM: CA08
Specjalność: Curculionoidea
Has thanked: 2 times

Post autor: Miłosz Mazur »

Tak czy inaczej szkoda moim zdaniem :sad:
Przemek Zięba

Post autor: Przemek Zięba »

Nie rozstrzygam sporów ale sam brałem w kilku udział i to nic przyjemnego. Myślę ze uwagi co do pisowni, ortografii, stylu, o ile nie są po prostu żartobliwymi komentarzami - wysyłać na konta prywatne.
Nie mam nic przeciwko rzeczowym uwagom stricte merytorycznym, ponieważ każdy powinien umieć znieść rzeczowa krytykę, ale czepianie sie publicznie słówek, to przesada, podobnie jak (pomimo ze cenie Kolegę z Danii) obrażanie się o głupstwa. Apelowałem, żeby sobie podać rękę i po kłopocie.
Rzeczowa uwaga przesłana na pw zazwyczaj doprowadzi do zamierzonego efektu a mianowicie korekty błędu przez jego autora i o to chodzi.
Nie o publiczne uwagi, dąsy, lamenty i zawodzenia.
Panowie zachowajcie sie po dżentelmeńsku!
Awatar użytkownika
Grzegorz Banasiak
UTM: DC45
Has thanked: 14 times
Been thanked: 11 times
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Banasiak »

Ludzie, odpuśćcie nieco tej powagi... to jest forum dyskusyjne i nie ma obowiązku zgadzanie się z kimkolwiek. Każdy może pozostać przy swoim zdaniu i po problemie.
Z drugiej strony zbyt duże emocje w dyskusjach zawsze prowadzą ją do rynsztoka i trzeba umieć w porę odpuścić nieco.

Więcej luzu i niech nikt mi tu nie rezygnuje do cholery. Dyskutujemy tu o owadach, dla owadów i dla nas samych. Jess - daj spokój... grono entomologów jest na tyle małe, że warto odpuścić (nie wnikam po czyjej stronie jest wina, bo nie czytałem postów).

Darek - ty też odpuść i się nie zacietrzewiaj :-)

No, to uważam sprawę za załatwioną. Zamiast ją rozdrapywać rozważcie wyjście w teren.
Przemek Zięba

J.M. pisze:a ja jestem grzeczny i się nie odzywam :razz: Chóry anielskie i zapach konwalii wokół mnie się roztacza. Hare Krishna :twisted: Pax vobiscum
Mazepus przypaliłes cos czy tchnienie wiosny Cie dopadło?? :mrgreen: :mrgreen:
brakkonta

Post autor: brakkonta »

nie, jeno wszedłem na drogę światłości i kieruję się pozytywna karmą. Moje kanały energetyczne wypełnia miłość i uwielbienie bliźniego. Już mnie tu skarcono, żem wulgarny osobnik i ranię wlot do uchów niektórych mych Współforumowiczów, więc przyodziawszy zwiewną dżalambiję i wieniec z kwiecia polnego (z doliny Rozdupy) pląsam pośród słów pięknych i mniód lejących na serce. A tak wogóle to ja to pierdolę i dowidzenia.
Przemek Zięba

J.M. pisze:nie, jeno wszedłem na drogę światłości i kieruję się pozytywna karmą. Moje kanały energetyczne wypełnia miłość i uwielbienie bliźniego. Już mnie tu skarcono, żem wulgarny osobnik i ranię wlot do uchów niektórych mych Współforumowiczów, więc przyodziawszy zwiewną dżalambiję i wieniec z kwiecia polnego (z doliny Rozdupy) pląsam pośród słów pięknych i mniód lejących na serce. A tak wogóle to ja to pierdolę i dowidzenia.
Aż sie posmarkałem ze smiechu Mazepus masz u mnie beczułke przedniego napitku za te wywody!!!
Awatar użytkownika
Kamil Mazur
Specjalność: Psychidae
Kontakt:

Post autor: Kamil Mazur »

Do całej tej sprawy pierdnę tylko swoje dwa bąki:
Gość zrezygnował, czy dobrze czy źle, Jego wybór, chciał i tak zrobił.
Admin się zachował jak należy bo taka jego rola i chwała mu za to, szkoda że za późno.

Swoją drogą mam czasami wrażenie, że robi się tutaj kółko wzajemnej adoracji. To tylko taka mała dygresja.

Dajcie se spokój, bo chyba się rozwinie kolejny wątek na sto pięćdziesiąt tysięcy postów. Które i tak niczego nie wnoszą.

Jacek - Twój post jest najciekawszy z całego tego wątku. Tak 3mać.
Awatar użytkownika
Dispar
UTM: FC18
Specjalność: Geometridae

Post autor: Dispar »

Przepraszam Was wszystkich za zaisniałą sutuację a jeszcze bardziej przepraszam kolegę Jessa Nymarka. Gdybym przewidział , że to się tak niefortunnie rozwinie to schował bym głowę w piasek lub skomentował to taką bużką - :oops: .
Bardzo żałuję teraz, że kolega opuścił nasze grono - więc jeszcze raz przepraszam i proszę o powrót na forum.
Przemek Zięba

Darek tak trzymaj !!
Jest wiecej niz OK :mrgreen:
Zablokowany

Wróć do „Jak działa FORUM -ARCHIWUM”