Rezygnacja.
-
Jess Nymark
Rezygnacja.
Uprzejmie proszę admina o:
- usunięcie mojego konta użytkownika z forum
- usunięcie wszystkich napisanych przeze mnie na tym forum postów.
- usunięcie mojego konta użytkownika z forum
- usunięcie wszystkich napisanych przeze mnie na tym forum postów.
- Miłosz Mazur
- UTM: CA08
- Poprzedni(e) login(y): Curculio
- Specjalność: Curculionoidea
- Has thanked: 2 times
- Piotr Pawlikiewicz
- UTM: CC71
- Kontakt:
-
Jess Nymark
- Piotr Pawlikiewicz
- UTM: CC71
- Kontakt:
- Miłosz Mazur
- UTM: CA08
- Poprzedni(e) login(y): Curculio
- Specjalność: Curculionoidea
- Has thanked: 2 times
-
Przemek Zięba
Nie rozstrzygam sporów ale sam brałem w kilku udział i to nic przyjemnego. Myślę ze uwagi co do pisowni, ortografii, stylu, o ile nie są po prostu żartobliwymi komentarzami - wysyłać na konta prywatne.
Nie mam nic przeciwko rzeczowym uwagom stricte merytorycznym, ponieważ każdy powinien umieć znieść rzeczowa krytykę, ale czepianie sie publicznie słówek, to przesada, podobnie jak (pomimo ze cenie Kolegę z Danii) obrażanie się o głupstwa. Apelowałem, żeby sobie podać rękę i po kłopocie.
Rzeczowa uwaga przesłana na pw zazwyczaj doprowadzi do zamierzonego efektu a mianowicie korekty błędu przez jego autora i o to chodzi.
Nie o publiczne uwagi, dąsy, lamenty i zawodzenia.
Panowie zachowajcie sie po dżentelmeńsku!
Nie mam nic przeciwko rzeczowym uwagom stricte merytorycznym, ponieważ każdy powinien umieć znieść rzeczowa krytykę, ale czepianie sie publicznie słówek, to przesada, podobnie jak (pomimo ze cenie Kolegę z Danii) obrażanie się o głupstwa. Apelowałem, żeby sobie podać rękę i po kłopocie.
Rzeczowa uwaga przesłana na pw zazwyczaj doprowadzi do zamierzonego efektu a mianowicie korekty błędu przez jego autora i o to chodzi.
Nie o publiczne uwagi, dąsy, lamenty i zawodzenia.
Panowie zachowajcie sie po dżentelmeńsku!
- Grzegorz Banasiak
- UTM: DC45
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Ludzie, odpuśćcie nieco tej powagi... to jest forum dyskusyjne i nie ma obowiązku zgadzanie się z kimkolwiek. Każdy może pozostać przy swoim zdaniu i po problemie.
Z drugiej strony zbyt duże emocje w dyskusjach zawsze prowadzą ją do rynsztoka i trzeba umieć w porę odpuścić nieco.
Więcej luzu i niech nikt mi tu nie rezygnuje do cholery. Dyskutujemy tu o owadach, dla owadów i dla nas samych. Jess - daj spokój... grono entomologów jest na tyle małe, że warto odpuścić (nie wnikam po czyjej stronie jest wina, bo nie czytałem postów).
Darek - ty też odpuść i się nie zacietrzewiaj
No, to uważam sprawę za załatwioną. Zamiast ją rozdrapywać rozważcie wyjście w teren.
Z drugiej strony zbyt duże emocje w dyskusjach zawsze prowadzą ją do rynsztoka i trzeba umieć w porę odpuścić nieco.
Więcej luzu i niech nikt mi tu nie rezygnuje do cholery. Dyskutujemy tu o owadach, dla owadów i dla nas samych. Jess - daj spokój... grono entomologów jest na tyle małe, że warto odpuścić (nie wnikam po czyjej stronie jest wina, bo nie czytałem postów).
Darek - ty też odpuść i się nie zacietrzewiaj
No, to uważam sprawę za załatwioną. Zamiast ją rozdrapywać rozważcie wyjście w teren.
-
Przemek Zięba
-
brakkonta
nie, jeno wszedłem na drogę światłości i kieruję się pozytywna karmą. Moje kanały energetyczne wypełnia miłość i uwielbienie bliźniego. Już mnie tu skarcono, żem wulgarny osobnik i ranię wlot do uchów niektórych mych Współforumowiczów, więc przyodziawszy zwiewną dżalambiję i wieniec z kwiecia polnego (z doliny Rozdupy) pląsam pośród słów pięknych i mniód lejących na serce. A tak wogóle to ja to pierdolę i dowidzenia.
-
Przemek Zięba
Aż sie posmarkałem ze smiechu Mazepus masz u mnie beczułke przedniego napitku za te wywody!!!J.M. pisze:nie, jeno wszedłem na drogę światłości i kieruję się pozytywna karmą. Moje kanały energetyczne wypełnia miłość i uwielbienie bliźniego. Już mnie tu skarcono, żem wulgarny osobnik i ranię wlot do uchów niektórych mych Współforumowiczów, więc przyodziawszy zwiewną dżalambiję i wieniec z kwiecia polnego (z doliny Rozdupy) pląsam pośród słów pięknych i mniód lejących na serce. A tak wogóle to ja to pierdolę i dowidzenia.
- Kamil Mazur
- Specjalność: Psychidae
- Kontakt:
Do całej tej sprawy pierdnę tylko swoje dwa bąki:
Gość zrezygnował, czy dobrze czy źle, Jego wybór, chciał i tak zrobił.
Admin się zachował jak należy bo taka jego rola i chwała mu za to, szkoda że za późno.
Swoją drogą mam czasami wrażenie, że robi się tutaj kółko wzajemnej adoracji. To tylko taka mała dygresja.
Dajcie se spokój, bo chyba się rozwinie kolejny wątek na sto pięćdziesiąt tysięcy postów. Które i tak niczego nie wnoszą.
Jacek - Twój post jest najciekawszy z całego tego wątku. Tak 3mać.
Gość zrezygnował, czy dobrze czy źle, Jego wybór, chciał i tak zrobił.
Admin się zachował jak należy bo taka jego rola i chwała mu za to, szkoda że za późno.
Swoją drogą mam czasami wrażenie, że robi się tutaj kółko wzajemnej adoracji. To tylko taka mała dygresja.
Dajcie se spokój, bo chyba się rozwinie kolejny wątek na sto pięćdziesiąt tysięcy postów. Które i tak niczego nie wnoszą.
Jacek - Twój post jest najciekawszy z całego tego wątku. Tak 3mać.
- Dispar
- UTM: FC18
- Specjalność: Geometridae
Przepraszam Was wszystkich za zaisniałą sutuację a jeszcze bardziej przepraszam kolegę Jessa Nymarka. Gdybym przewidział , że to się tak niefortunnie rozwinie to schował bym głowę w piasek lub skomentował to taką bużką -
.
Bardzo żałuję teraz, że kolega opuścił nasze grono - więc jeszcze raz przepraszam i proszę o powrót na forum.
Bardzo żałuję teraz, że kolega opuścił nasze grono - więc jeszcze raz przepraszam i proszę o powrót na forum.