Bunalski M.

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
CezaryN
UTM: DB23

Bunalski M.

Post autor: CezaryN »

Kto może mi pomóc w zakupie wielokrotnie tu cytowanej:
Die Blatthornkäfer (Coleoptera, Scarabaeoidea) Mitteleuropas. Bestimmung - Verbreitung – Ökologie, Bunalski M., 1999.
Jacku, Twój namiar niestety już nieaktualny :(
Awatar użytkownika
Ciocia Ewa

Die Blatthornkäfer ...

Post autor: Ciocia Ewa »

W obecnej chwili, najkorzystniej zakupić książkę na zbliżającej się giełdzie entomologicznej w Pradze.

Rokrocznie pozycja ta tam występuje (przynajmniej w pierwszym dniu), i jej cena w stosunku do cen oferowanych w kraju jest stosunkowo niewygórowna, bo wynosi 20 euro. :D

Pozdrawiam !

ER
Przemek Zięba

Post autor: Przemek Zięba »

Ciocia zaczyna mnie frapowac intrygowac, nie powiem ze bardzo ale nieco pobudzila moja wyobraznie, ciocia jest brunetka, blond moze ruda???? :mrgreen: Prosze wybaczyc osobiste wycieczki ale bardzo dzialaja na mnie kobiety interesujace sie entomologia, przyjmujac zalozenie ze ciocia to ciocia a nie wujek hehehehe :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ciocia Ewa

No tak ... faceci ...

Post autor: Ciocia Ewa »

Hmm ... A na spotkaniu forumowiczów będziesz Przemku ?
Przemek Zięba

Post autor: Przemek Zięba »

Pewnie że będę, jeśli dojdzie do tego spotkania bo zdaje sie ze tylko 2-3 osoby zdeklarowały chęć uczestnictwa :D
Awatar użytkownika
Dispar
UTM: FC18
Specjalność: Geometridae

Post autor: Dispar »

Ciekawe skąd Ciocia Ewa wie co i jak można kupic na giełdzie w Pradze - czyżby Ciocia jeżdziła tam i kupowała owady ???? :D
Awatar użytkownika
CezaryN
UTM: DB23

Post autor: CezaryN »

Za jedyną radę dzięki dla Cioci Ewy. Inni, jak widać, skupili się na odgadywaniu tożsamości ww.
Jeden szkopuł - raczej nie będę na giełdzie w Pradze. Pozostaję mi iść za ciosem i poprosić jakiegoś "Dobrego Wujka" z forum o pośrednictwo. :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „LITERATURA”