Robaczki w domu
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
Misia_ina
Robaczki w domu
Witam. Czy ktoś jest mi w stanie potwierdzić czy to jest larwa mrzyka? Spotkałam wczoraj kilka takich robaczkow na łóżku i na ścianie w kuchni. Czy ktoś ma jakiś sposób, może mi podpowiedzieć jak się tego pozbyć? Czy ten robak może być szkodliwy dla człowieka? Gryzie? Przenosi choroby? Ciężko jest znaleźć jakieś informacje o nim w Internecie. Z góry dziękuję za pomoc. Zdjęcia zostały zrobione wczoraj.
- Aneta
- UTM: CC88
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Re: Robaczki w domu
Tak.Misia_ina pisze:Witam. Czy ktoś jest mi w stanie potwierdzić czy to jest larwa mrzyka?
Ciężko? 325 000 wyników dla "mrzyk" w GooglachCiężko jest znaleźć jakieś informacje o nim w Internecie.
A wszystkie informacje, o które pytasz, znajdziesz na forum, w tym tu właśnie dziale:
search.php?keywords=anthrenus&terms=all ... mit=Szukaj
-
Misia_ina
-
flak48
Witam nie chce zakładać drugiego wątku bo robaczek podobny ale czy ten sam? Proszę o identyfikację.
- Antek Kwiczala †
- UTM: CA22
Pewnie nie ten sam, ale też larwa mrzyka. (w Polsce około 10 gatunków)ale czy ten sam?