Co to za gąsienica?
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Mogą to być dane przybliżone, są one czasem niezbędne przy oznaczaniu.
Posty ze zdjęciami bez takich danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Mogą to być dane przybliżone, są one czasem niezbędne przy oznaczaniu.
Posty ze zdjęciami bez takich danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
DejaVu
-
brakkonta
Re: ABC początkującego: Morfologia gąsienic
po mojemu to trociniarka, nie do pomylenia 
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2009:04:17 17:07:00Image taken on:17 kwietnia 2009, 15:07 - ptFocus length:35 mmShutter speed:1/160 SecF-number:f/11ISO speed rating:200Camera-model:E-500
-
brakkonta
Re: Co to za gąsienica?
może mnie ktoś oświecić co to się stało z tym postem, aaa??? Urwało mu cały przód i w zasadzie teraz nie wiadomo o co DejaVu, a moja odpowiedź w tym momencie zrobiła się ni z gruchy ni z pietruchy.
Mazep
Mazep
Prewencyjnie urwano łeb hydrze (cossusowi) i rzucono do działu oznaczanie z obawy przed potencjalnymi odp. typu "spotkałem ją wczoraj na drodze" 
-
DejaVu
-
brakkonta
no to ja w takim razie jeno dodam, że DejaVu (i tu nadal będę darł pysk - DLACZEGO WY NIE MACIE IMION ???!!!.....ba, często bywa że i z płcią są problemy, tu przynajmniej wiadomo że to płcia pikna) pytała o gąsię z postu viewtopic.php?f=54&t=18208
Mazep
Mazep
-
admin
- Administrator
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
- Kontakt:
A ja to podzieliłem i nawet nie zauważyłem, że pytanie dotyczylo gąsienicy z przykładu. I potraktowalem jako pytanie o Cossus cossus, ktore zresztą było w dziale ABC... "oszaleć" można.