w wannie
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
rikli
- UTM: krak.off
w wannie
Niestety nie mogę zamieścić zdjęcia, ale dosłownie dzisiaj rano zauważyłam w łazience malusieńkie, czarne, raczej okrągłe albo owalne robaczki, które w umiarkowany sposób poruszają się po wnętrzu wanny, raczej u góry. naprawdę są malusieńkie a do dyspozycji mam tylko aparat w telefonie, więc nie jestem w stanie zrobić im zdjęcia. co to może być?
-
rikli
- UTM: krak.off
Re: w wannie
hmm, bo ja wiem, z tego co zauważyłam, gryzki są raczej jasne/w paski i mają około 2mm? te wyglądały na jeszcze mniejsze, na początku zdawało się, że to piasek albo coś takiego, są takie maciupkie (dla mnie nawet mniejsze od ziarnka maku), tylko dopiero przy przyjrzeniu się wyszło na jaw, że się ruszają. no i są zdecydowanie ciemne, czarne... także nie wiem. pewnie najlepiej pozbyć się ich jakimś kretem/wybielaczem?
- Grzegorz Banasiak
- UTM: DC45
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Ja myślę, że lepszy byłby miotacz płomienirikli pisze:... także nie wiem. pewnie najlepiej pozbyć się ich jakimś kretem/wybielaczem?
Owady kretem/wybielaczem ... no tego jeszcze nie było
- Aneta
- UTM: CC88
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
ROTFLGrzegorz Banasiak pisze:Po wybielaczu na tle wanny nie będą widoczne
A gryzki są różne, ciemne, jasne... Jednak bez zdjęcia można tylko pogdybać co do przynależności systematycznej "wannowych" okazów.