Referencje AZ.pl Opinie Klientów o firmie AZ.PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jacek Kurzawa
UTM: DC30
Specjalność: Cerambycidae
profil zainteresowan: Muzyka informatyka makrofotografia
Has thanked: 43 times
Been thanked: 17 times
Kontakt:

Referencje AZ.pl Opinie Klientów o firmie AZ.PL

Post autor: Jacek Kurzawa »

Firma AZ.pl rozpoczęła kampanię samochwalenia swoich usług. Konstrukcja jest prosta - rozesłano setki mail do Klientow z prosbą o udzielenie opinii na temat AZ.pl
Najciekawszy jest ten fragment:

"Będziemy bardzo wdzięczni za Państwa opinie na temat naszej pracy, a w
szczególności za przekazanie
na ręce naszej Spółki krótkich referencji,
w przypadku, jeśli jesteście Państwo zadowoleni z jakości i standardu
naszych usług.
"

co oznacza że opinia zostanie umieszczona tylko w przypadku zadowolenia klienta z az.pl Natomiast gdy klient jest niezadowolony, to - nie ma opcji :evil: . Nie da się umieścić wpisu na stronie, nie ma takich wpisów, nie ma takich Klientow :!: :!: :!: .

Prawda, ze wspaniała jest ta firma AZ.pl? Poczytajcie sami:

http://www.az.pl/referencje-opinie-klienci.html

Ponieważ jestem wieloletnim Klientem z wieloletnim złym doswiadczeniem ze wspólpracy z az.pl odpisalem na maila w ten sposób, ale sądzę, ze opinia nie zostanie umieszczona. nie ma takich opcji, zresztą az.pl takich nie przewiduje.
A gdzie są niezadowoleni Klienci? Czy firma Az.pl przewiduje istnienie takich w jakikolwiek sposób? Jak mozna odnaleźć wpisy niezadowolonych z Waszych uslug Klientów? Warto pójśc za Allegro - oceny pozytywne, neutralne i negatywne.

Czy mozna wpis dodać samemu, czy wprowadzenie formularza na stronie to jakiś trudny element w polityce bezpieczeństwa?
Jesli takie usprawnienia wprowadzicie by opinie nie wygladały jak z komunistycznych czasow, gdzie niezadowolonych wogóle nie było (tych na Syberii sie nie liczyło, a jesli ktos chcial o nich "pamietac" to mógł sie z nimi nawet szybko zobaczyć osobiscie) to ja wpiszę również swoją opinię o AZ.pl z wielu lat.

pozdrawiam
JK - właściciel kilkunastu ważnych domen.
Jesli jednak ktoś miałby zle doswiadczenia z firmą AZ.pl to zapraszam ponizej do wpisywania się na temat dzialania firmy AZ.pl (preferowani Ci, którzy nie mogą się wpisać na stronie az.pl z braku opcji).
Awatar użytkownika
Grzegorz Banasiak
UTM: DC45
Has thanked: 14 times
Been thanked: 11 times
Kontakt:

Re: Referencje AZ.pl Opinie Klientów o firmie AZ.PL

Post autor: Grzegorz Banasiak »

Jacek, zabierz od nich domeny i tyle. Każdy rejestrator domen przyjmie Cię z otwartymi rękami. Ja tak zrobiłem i przeniosłem domeny w dwa dni (bez przerw w pracy).
ODPOWIEDZ

Wróć do „*** HYDEPARK ***”