Co pogryzlo mi żonę ??
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
naim
Co pogryzlo mi żonę ??
Witam,
W ostatni dzień pobytu w Egipcie żona zauważyła takie dziwne ugryzienia - są to trzy ugryzienia obok siebie i jeden oddalony o prawie 1cm, ma ich trochę i wszystkie są takie same. Oczywiście ślady po ugryzieniu swędzą. Hotel 5 gwiazdek, żadnych stworzeń nie widziałem -podejrzenia:
- że w głownym holu hotelu - w ostatnią noc spędziliśmy w fotelach materiałowych - coś w nich było
- coś jednak było w pokoju hotelowym i pogryzlo w nocy żonę,
- lub w samolocie się "to odbyło".
Foty w załącznikach. Proszę o pomoc
Dziękuję.
Naim
W ostatni dzień pobytu w Egipcie żona zauważyła takie dziwne ugryzienia - są to trzy ugryzienia obok siebie i jeden oddalony o prawie 1cm, ma ich trochę i wszystkie są takie same. Oczywiście ślady po ugryzieniu swędzą. Hotel 5 gwiazdek, żadnych stworzeń nie widziałem -podejrzenia:
- że w głownym holu hotelu - w ostatnią noc spędziliśmy w fotelach materiałowych - coś w nich było
- coś jednak było w pokoju hotelowym i pogryzlo w nocy żonę,
- lub w samolocie się "to odbyło".
Foty w załącznikach. Proszę o pomoc
Dziękuję.
Naim
- Aneta
- UTM: CC88
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Re: Co pogryzlo mi żonę ??
To niekoniecznie muszą być ugryzienia, równie dobrze reakcja alergiczna na cokolwiek. Wypić rozpuszczalne wapno, ew. łyknąć coś o silniejszym działaniu antyhistaminowym. W razie pogorszenia bądź zbyt długo utrzymujących się objawów iść do lekarza.
- Antek Kwiczala †
- UTM: CA22
-
naim
- Antek Kwiczala †
- UTM: CA22
To niech lekarz powie, co ją pogryzło, jak taki mądry - ja uważam, że alergia (leczyć i tak trzeba środkami przeciwalergicznymi).
-
Przemek Zięba
Przecież to alergia, lekarz zamiast zanim zacznie mówić o ugryzieniu powinien sam się ugryźć w język, Antek dobrze prawi postępowanie terapeutyczne identyczne