gryzki
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
gryzki
Bardzo prosze o pomoc. Zidentyfikowałam w swoim domu gryzki znalazłam je w sypialni codziennie ją odkurzam i psikam jakimś muchozolem wietrze i staram się aby poqietrze bylo jak najsuchsze, owadow jest coraz mniej lecz dzisiaj znalazłam dwa w łazience i dwa w spizarce. Czy macie jakis środek który konkretnie pomoże mi je zlikwidowac. Dodam że mam nowy dom o powierzchni 200 metrów mysl o odkurzaniu ścian w całym budynku mnie przeraza.
- Brachytron
- Specjalność: Acu, Odo
- profil zainteresowan: Jacek Wendzonka
- Kontakt:
- Almandyn
- Podziękowano: 1 time
Re: gryzki
I tu jest pies pogrzebany - gryzki będą póki dom jest wilgotny ( to znaczy oddaje wilgoć ze ścian ) jak przeschnie to owady same znikną. Rada: osuszyć mieszkanie zmniejszając wilgotność ( włączyć ogrzewanie i wietrzyć ).lara7 pisze:Dodam że mam nowy dom

w sypialni dzisiaj nic nie znalazlam nawet ziarenka poruszajacego sie może tan środek zadziałał, zobaczymy za kilka dni najwyzej oprysk powtorze. Dzisiajodkurzam cala spizarke i wszystko musze szczelnie popakowac zeby nie mialy czym się żywic, kupiłam tez tą wkładke brosa wiec ja dam do spizarki.
- Rafał Celadyn
- UTM: CA-95
- Podziękował(-a): 11 times
- Podziękowano: 7 times
- Kontakt:
...eee tam ,do spiżarki,najlepiej bezporednio do zupy!lara7 pisze: kupiłam tez tą wkładke brosa wiec ja dam do spizarki

- Aneta
- UTM: CC88
- Podziękował(-a): 1 time
- Podziękowano: 32 times
Sugeruję wykonać w takiej scenerii, wszystkie gryzki popadają li tylko z wrażeniaRafał Celadyn pisze:...eee tam ,do spiżarki,najlepiej bezporednio do zupy! :gl:lara7 pisze: kupiłam tez tą wkładke brosa wiec ja dam do spizarki

spoko moja spizarka wyglada jak szafa i mam tylko tam zamkniętą żyność wszystkie produkty w opakowaniach z papieru mam w innej szafce. ziemniki wynioslamdo garażu więc chyba bros przez słoiki nie przeniknie 

a powiedzcie mi czy to prawda że muszę wybic co do ostatniej sztuki???? Spotkałam pojedyncze sztuki np w salonie na suficie albo przedpokoju czy to znaczy ze zaraz zalegna mi sie w calym domu czy one moga tak samotnie wedrowac.
spoko moze i są w kazdym domu ja u nikogo w sumie nie spotkalam ale boje sie ze jak nie wje ich do konca to historia się powtorzy.