PROŚBA o Identyfikację !!
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
PROŚBA o Identyfikację !!
Witam,
mieszkam od 3 miesięcy w mieszkaniu, w którym są drewniane panele ( są szpary ) i
kilka razy ( w pościeli zdarzało mi się je spotykać, co skutkowało moją bezsennością i na podłodze ) w godzinach wieczornych, zauważyłam małe 3-5mm ciemne robaczki, kiedy chciałam go sfotografować szybko uciekał i podlatywał, zdjęcie trochę niewyraźne, bo szybko uciekał.
Czy są one bardzo szkodliwe?
Bardzo proszę o identyfikację tego robala. :<
mieszkam od 3 miesięcy w mieszkaniu, w którym są drewniane panele ( są szpary ) i
kilka razy ( w pościeli zdarzało mi się je spotykać, co skutkowało moją bezsennością i na podłodze ) w godzinach wieczornych, zauważyłam małe 3-5mm ciemne robaczki, kiedy chciałam go sfotografować szybko uciekał i podlatywał, zdjęcie trochę niewyraźne, bo szybko uciekał.
Czy są one bardzo szkodliwe?
Bardzo proszę o identyfikację tego robala. :<
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2013:01:22 23:51:26Image taken on:wtorek, 22 stycznia 2013, 22:51Focus length:70 mmShutter speed:1/60 SecF-number:f/4.5ISO speed rating:400Camera-model:NIKON D80
- Rafał Celadyn
- UTM: CA-95
- Podziękował(-a): 11 times
- Podziękowano: 7 times
- Kontakt:
Re: PROŚBA o Identyfikację !!
..wygląda na Attagenus smirnovi ,jak sobie z tym radzić, to pewnie znajdziesz, jak wklepiesz nazwę w wyszukiwarkę .
Pozdrawiam
Rafał
Pozdrawiam
Rafał
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2013:01:22 23:51:26Image taken on:wtorek, 22 stycznia 2013, 22:51Focus length:70 mmShutter speed:1/60 SecF-number:f/4.5ISO speed rating:400Camera-model:NIKON D80
-
Re: PROŚBA o Identyfikację !!
Dziękuję bardzo za identyfikację, teraz tylko pozostaje mi pozbycie się tej małej bestii :/
-