Co to za robak? czym go zwalczyc?
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Co to za robak? czym go zwalczyc?
Szanowni Panstwo,
24lata zyje w mieszkaniu... i nagle pojawily sie male robaczki. Zawsze wychodzi jeden i to na sciane (w odstepach czasowych ok 2 tyg.) W domu mam stare panele podlogowe debowe a miedzy nimi ok 1mm przerwy. Zyje w czystosci i jest mi teraz niezrecznie kogos zaprosic jak nagle cos takiego moze sie pojawic. Bede bardzo wdzieczny za pomoc.
z powazaniem
Robert
24lata zyje w mieszkaniu... i nagle pojawily sie male robaczki. Zawsze wychodzi jeden i to na sciane (w odstepach czasowych ok 2 tyg.) W domu mam stare panele podlogowe debowe a miedzy nimi ok 1mm przerwy. Zyje w czystosci i jest mi teraz niezrecznie kogos zaprosic jak nagle cos takiego moze sie pojawic. Bede bardzo wdzieczny za pomoc.
z powazaniem
Robert
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2011:06:08 12:37:13Image taken on:08 czerwca 2011, 10:37 - śrFocus length:3.79 mmShutter speed:1/787 SecF-number:f/2.603515625ISO speed rating:50Camera-model:GT-I9000
Re: Co to za robak? czym go zwalczyc?
dodam jedynie ze wystepuje on w salonie przy biurku na komputer. Moze co jakis czas okruchy spadaja i on nimi sie zywi... ale z drugiej strony mam fetysz czystosci i odkurzacz za ponad 1000zl wodny z filtrem hepa i ogromna moca pochlaniania i co tydzien dokladnie czyszcze cale mieszkanie... :/
-