Robaki w pokoju. [zdjęcia].
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Robaki w pokoju. [zdjęcia].
Od jakiegoś czasu codziennie zabijam 4-5 takich robaków. Najłatwiej je widać jak w nocy zapalę światło. Chodzą głównie po ścianie. Co to za insekty?
Zdjęcia:
1 zdjęcie - klik
2 zdjęcie - klik
3 zdjęcie - klik
4 zdjęcie - klik
Zdjęcia:
1 zdjęcie - klik
2 zdjęcie - klik
3 zdjęcie - klik
4 zdjęcie - klik
-
- Kontakt:
Witam
Na moje oko to może być Attagenus smirnovi, chrząszcz należący do rodziny Dermestidae (skórnikowate). Generalnie skórnikowate uważane są za szkodniki muzealne i entomologiczne, odżywiają się szczątkami pochodzenia zwierzęcego i roślinnego ale ostatnio słyszałam o tym że ich larwy "przegryzły się" przez plastikowy pojemnik, pozdrawiam
Na moje oko to może być Attagenus smirnovi, chrząszcz należący do rodziny Dermestidae (skórnikowate). Generalnie skórnikowate uważane są za szkodniki muzealne i entomologiczne, odżywiają się szczątkami pochodzenia zwierzęcego i roślinnego ale ostatnio słyszałam o tym że ich larwy "przegryzły się" przez plastikowy pojemnik, pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-