Jakiego motylka to gąsienica?
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Mogą to być dane przybliżone, są one czasem niezbędne przy oznaczaniu.
Posty ze zdjęciami bez takich danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Mogą to być dane przybliżone, są one czasem niezbędne przy oznaczaniu.
Posty ze zdjęciami bez takich danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Jakiego motylka to gąsienica?
Tak jak w temacie, co z tego wyrośnie bo mi się wydaje że to jest gąsienica Colias croceus
tylko że ta jest troche wyblakła. Znalazłem ją w ziemi zakopaną tuż pod powierzchnią. Zgodnie
z obraną na początku teorią dałem jej koniczynę ale tylko łazi po ściankach i tyle :sad:
tylko że ta jest troche wyblakła. Znalazłem ją w ziemi zakopaną tuż pod powierzchnią. Zgodnie
z obraną na początku teorią dałem jej koniczynę ale tylko łazi po ściankach i tyle :sad:
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2008:03:26 15:29:35Image taken on:środa, 26 marca 2008, 14:29Focus length:14.8 mmShutter speed:1/3.9 SecF-number:f/4.6ISO speed rating:89Camera-model:COOLPIX L3
-
-
No moja gąsienica np. Noctua pronuba prowadziła nocny tryb życia, czyli na żer wychodziła tak około 22 ale jak już sie brała za jedzonko to potrafiła całkiem dużo zjeść. Poczekaj tak z godzinkę i zobacz czy twoja gąsienica żeruje. Jak nie możesz poczekać to zanim się położysz spać sprawdź jak wygląda sałata, a następnie sprawdź sałatę rano
Jak będzie więcej zjedzone to znaczy że gąsienica żeruje w nocy ( a wydaje mi się że tak jest ).
Pozdrawiam. A jak coś to pisz na moje gg, w miarę możliwości pomogę

Pozdrawiam. A jak coś to pisz na moje gg, w miarę możliwości pomogę

-
-