robaczki w kuchni
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
robaczki w kuchni
Witam. Mam dość uciążliwy problem- maleńkie robaczki w kuchni. Niestety są zbyt małe ( ok. 0,2-0,5mm) jak na mój aparat fotograficzny. Przeglądałam forum, ale czegoś takiego chyba tu jeszcze nie było. Robaczki jak już pisałam są maleńkie, nie skaczą, poruszają się za to dość sprawnie i szybko. Wyglądają jak rozsypana kaszka manna. Wymyłam wszystko w kuchni a mimo to nadal się pojawiają. Są białe/ beżowe. Jest ich mnóstwo, siedzą na drewnianym chlebaku, metalowych puszkach z kawą, blacie kuchennym. Dzisiaj w pudełku z herbatą znalazłam coś w stylu gniazda, jednak na zdjęciu jest to tylko ciemniejsza plama (przepraszam za okropnie słabą jakość). Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
- Załączniki
-
- x.jpg (21.02 KiB) Przejrzano 2882 razy
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2009:09:26 00:07:54Image taken on:piątek, 25 września 2009, 22:07Focus length:5.1 mmShutter speed:1/13 SecF-number:f/2.8ISO speed rating:160Camera-model:DSC-S40
-
- Kamil Mazur
- Specjalność: Psychidae
- Kontakt:
robaczki
mam ten sam problem, tyle że robaki zbierają mi się na lodówce zawsze w tym samym miejscu... nie mam zielonego pojecia skad one wychodzą... staram się z nimi walczyć... próbowałam nawet domestosa ale to nie przynosi zadnych rezultatow... kiedy je "zetre" pojawiają się w przeciągu 20 min... z opisu tea wynika, że mamy do czynienia z tymi samymi robaczkami... boję się zeby się nie zalęgły w mleku dla dziecka... POOOOMOCY!
- Rafał Celadyn
- UTM: CA-95
- Podziękował(-a): 11 times
- Podziękowano: 7 times
- Kontakt:
- Kamil Mazur
- Specjalność: Psychidae
- Kontakt:
-