THX!

...nie wiem za co, ale te numery uwielbiamBrachytron pisze: Slayer to inna bajka a jeśli idzie o Anthrax to za co oni byli w Big 4 to nie kumam do dziś
...widziałem ,że kotek też ci się podoba....entomo77 pisze:Ale ładny piesek
...aaaa, to pewnie ominąłeś moją ulubioną kolędę Marduka ,bo tam jest F(...) w tytule!Brachytron pisze:aczkolwiek kolędy gdzie występował F skrzętnie omijałem .
Mastodon mnie nie powalił(przesłuchałem)Brachytron pisze:: Newsted, Mastodon i nowy Carcass
Się meldujęRafał Celadyn pisze:...właśnie czytam nowego Sapkowskiego ,są jacyś fani wiedźmina ?![]()
...widzisz,ostatnio nam sie bletki skończyły...gdybyś mieszkał chociaż ze 200 km-ów bliżej to byśmy wpadli pożyczyć jakiś eksponatBrachytron pisze: Nie chodzi tu o granie ale raczej fascynację przedmiotem, głównie drewnianym, podobnie jak to było z fajkami, do czego się kiedyś też przyznałem (mam ok stosztukową kolekcję, głównie angliki i amerykany).
...nie wyobrażam sobie ,aby w tak eleganckim ,spamerskim towarzystwie ktokolwiek pomyślał że jest inaczej....Brachytron pisze: nawet na byle jakim sprzęcie wgniata w fotel jak przy jednym mahu (chodzi mi o prędkość dźwięku ).
Aneta pisze:Się melduję
Podepnę się również do listyAneta pisze:Się meldujęRafał Celadyn pisze:...właśnie czytam nowego Sapkowskiego ,są jacyś fani wiedźmina ?![]()
Ja zacząłem przedwczoraj ,ale połowa pękłaAneta pisze:Jasne
Przerabiamy serial, do książek jakoś mnie nie ciągnie, pedeefy leżą i kwicząRafał Celadyn pisze:Gre o tron też przerabiacie ?
...no,no -odwrotnie niż z wiedźminemAneta pisze:Przerabiamy serial, do książek jakoś mnie nie ciągnie
Momentami nużące dialogi ale klimat jest ok...już sygnalizowałem -Mroczny wojownik-oglądał ktoś ? bardzo w moim klimacie...Aneta pisze:Serial też zresztą nie w moim topie - pierwszy sezon co prawda ładnie wszedł, ale reszta obejrzana bardziej z rozpędu.
Zaglądałem już wcześniej, ale jakoś nie miałem nic do powiedzeniaRafał Celadyn pisze:...uuuu,witaj w spam -budzie Grzegorz...lepiej późno niż wcale :mrgreen:
Ja z Grą o Tron czekam na kolejny sezon. Winter is coming ...Aneta pisze:Przerabiamy serial, do książek jakoś mnie nie ciągnie, pedeefy leżą i kwicząRafał Celadyn pisze:Gre o tron też przerabiacie ?Serial też zresztą nie w moim topie - pierwszy sezon co prawda ładnie wszedł, ale reszta obejrzana bardziej z rozpędu.
Khm, serial wieśmiński też przerabiałam, niestety, do tej pory mózgowie po nim mnie boliRafał Celadyn pisze:...no,no -odwrotnie niż z wiedźminem
E, to nie dialogi... Wszystko jakoś siadło po pierwszym sezonie, a sam Tyrion nie jest w stanie uratować sytuacjiMomentami nużące dialogi ale klimat jest ok...
W sensie Valhalla? Za CHRL nie wiem, o czym to było :> , ale sfilmowane genialnie, dla samych zdjęć warto obejrzeć.Mroczny wojownik-oglądał ktoś ? bardzo w moim klimacie...
Mnie ciakawi jaka rolę odegra Daenerys TargaryenAneta pisze: E, to nie dialogi... Wszystko jakoś siadło po pierwszym sezonie, a sam Tyrion nie jest w stanie uratować sytuacji![]()
..no co ty?Przecież sprawa jest jasna, że o przeznaczeniu...Aneta pisze:? Za CHRL nie wiem, o czym to było :>
...ale ze stadkiem kierownika przybytku uciech ,może da radę!Aneta pisze: a sam Tyrion nie jest w stanie uratować sytuacji
Wierzę na słowoRafał Celadyn pisze:..no co ty?Przecież sprawa jest jasna, że o przeznaczeniu...
Mnie tam Daenerys pasuje, no i ładna jest, można popaczaćtrochę irytująca jest panna od smoków
Ale chyba nie na głębokiej, emo Jon jest nieoglądable :>wolę akcję na północy...
....tylko kontrolnieBrachytron pisze:Widzę, że poszczułeś remasterowanym Deathem
Ej no, nie wstydaj się, nie sposób znać wszystkiegoRafał Celadyn pisze:wstyd sie przyznać ,ale słyszę kapelę pierwszy raz...
Ale z tego linku to raczej nie oficjałka, przynajmniej nie kojarzy mi się takteledysk mogłaś zlinkować ;-)
OST Manhuntera? Gorąco polecam. Poza tym warto i płytę samego Shriekbacka - Oil & Gold (chociaż lojalnie uprzedzam, że nie cała jest w takim klimacie jak Big Hush), z niej są dwa numery w Manhunterze. Jeśli spodoba się, możesz jeszcze poszukać Big Night Music i Life In The Loading Bay....zaraz zwlokę całość z netu :P
Morfinka też zacna, też dawno nie słuchałam, może mnie teraz natchniejeszcze przypomniała mi się taka kapelka
...no ,jak piszę nazwę kapeli opisując linka to jest zawsze dla Ciebie!Brachytron pisze:Morfinka? Dla mię?
http://www.youtube.com/watch?v=eBShN8qT4lkRafał Celadyn pisze:trzeba zrobić w niedługim czasie impreze
...no, właśnie o tym mówię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aneta pisze:http://www.youtube.com/watch?v=eBShN8qT4lk
Może zacząć od "possdrafiam was ciule"Rafał Celadyn pisze:pasowałoby żeby na rocznicę zaprosić "ojca chrzestnego" ,żeby jakieś słowo na niedziele w środę wygłosił :hahaha:
cytaty z "biblii "(mam z sapkowskiego ,coś co zmiażdży, jak zrobię to wProponuję: "rozum ludzki nie jest w stanie tego ogarnąć, jak mawiał król Dezmod zaglądając do nocnika"największą czcionką
Aneta pisze:Proponuję: "rozum ludzki nie jest w stanie tego ogarnąć, jak mawiał król Dezmod zaglądając do nocnika"
A to nie lepiej oryginału posłuchać? :>GrzegorzGG pisze:To też jest inne:
http://www.youtube.com/watch?v=oJP1higuWcI
Cthulhu fhtagn!Rafał Celadyn pisze:tylko "król podziemia" może wyartykułować moje myśli ...![]()
...rozwiń skróty bo nie łapię...Brachytron pisze: nie istnieją a funkcjonują i rozmemłuja się takie na LP czy BS.
...pewnie jakieś meteo -insanity cię dopadłoBrachytron pisze:statnio, nie pamiętam już motywacji, słucham dużo Jacka Skubikowskiego
...dla mnie może być z V-ką ,chociaż z ptaszkiem byłaby bardziej dynamiczna -w sensie wizualnym, bo doły ładnie wyciąga nawet na tym sprzęcie....Brachytron pisze: Fajna jacksonowska V-ka, ale lepiej by wyglądała z Iron Birdem B.C. Richa![]()
Właśnie wczoraj świętowałem zakończenie kariery BS !Brachytron pisze:Lady Pank i Budka Suflera.
To. Moje hity to Ostatnie żywe drzewo, Ja tu tylko śpię i nie pamiętam tytułu ale leciało tak: gram do striptizu żeby żyć...
No właśnie taki jest tytułBrachytron pisze:Lady Pank i Budka Suflera.
To. Moje hity to Ostatnie żywe drzewo, Ja tu tylko śpię i nie pamiętam tytułu ale leciało tak: gram do striptizu żeby żyć...
Skubikowski to kompletnie nie moje rejony muzyczne, więc tu nie będę się wymądrzać :>Brachytron pisze:Wywołuje Anetę. Ostatnio, nie pamiętam już motywacji, słucham dużo Jacka Skubikowskiego. Był blusowcem ale w niektóryh kawałkach wyczuwam nuty country. Pytam jako specjalistkę czy też tak masz czy mi się coś wydaje?
Pewnie to masz na myśli:Brachytron pisze:No patrz, też bym tak zatytułował
Jeszcze jeden kawałek mi się przypomniał leci tak: hotel Patria na godziny...
...muzycznie to mi to w ogóle nie leży...jeśli to blues -to najdziwniejszy jaki słyszałem....Brachytron pisze:Świetny tekściarz, w każdej piosence jest taki klimat, że mam od razu projekcję teledysku w głowie. Szkoda, że nie żyje... Podziwiam go też za to, że kilka miesięcy przed śmiercią obronił doktorat z prawa.
domino pisze:Jakiś rok, może dwa lata temu mamę użądlił dość duży owad przypominający do złudzenia szerszenia. Ale to ponoć na 90% nie był szerszeń, więc co to mogło być? Użądlenie w lesie mieszanym, owad wyfrunął z gniazda w ziemi czy korzeniu drzewa. Wbił się w dłoń przy palcach i ból był spory. Jakiś podłużny paskowany owad, tak mówiła mama, ale według niej nie szerszeń bo je zna.
nadejdzie niespodziewanie...i będzie użyty stosownie do sytuacji(nie chcę Was dzisiaj stawiać ,jako modów, w niezręcznej sytuacji,gdzie usuwacie post współ-świętującego!)
....orkiestra tusz!
http://www.youtube.com/watch?v=9hQAO8QTnG8
![]()
Rafał
A racja, to dziś! No to i ode mnie urodzinowa piosenkaRafał Celadyn pisze:...nikt nie zadbał, żeby jakoś godnie uczcić powstanie jedynego wolnego wątku na forum... 8)
Promowane strony:
Dachy. Pokrycia dachowe |
Folia do oczek wodnych |
Opony Bełchatów Wulkanizacja |