malutkie 'pajaczki' w mieszkaniu
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
malutkie 'pajaczki' w mieszkaniu
Witam wszystkich serdecznie,
Bardzo proszę Was o pomoc w identyfikacji tych małych owadów które ostatnio pojawiły się u mnie w mieszkaniu. Są bardzo malutkie (ok. 1 mm) i dlatego zdjęcie jest mało wyraźne, ale może komuś się uda to rozpoznać. Nie wiem czy to są jakieś szkodniki i czy muszę z tym walczyć czy po prostu szukają ciepłego miejsca na zimę.
Dziękuję i pozdrawiam!
Bardzo proszę Was o pomoc w identyfikacji tych małych owadów które ostatnio pojawiły się u mnie w mieszkaniu. Są bardzo malutkie (ok. 1 mm) i dlatego zdjęcie jest mało wyraźne, ale może komuś się uda to rozpoznać. Nie wiem czy to są jakieś szkodniki i czy muszę z tym walczyć czy po prostu szukają ciepłego miejsca na zimę.
Dziękuję i pozdrawiam!
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2009:11:21 18:58:26Image taken on:sobota, 21 listopada 2009, 17:58Focus length:10.1 mmShutter speed:1/120 SecF-number:f/11.3ISO speed rating:50Camera-model:S2
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2009:11:21 18:57:12Image taken on:sobota, 21 listopada 2009, 17:57Focus length:10.1 mmShutter speed:1/120 SecF-number:f/11.3ISO speed rating:50Camera-model:S2
krzem pisze:wysmakowanym znawcą

Witam
Dzięki Wam można polubić wszystkie żyjątka aczkolwiek odpukać póki co ich nie mam a przynajmniej poszły chyba do sąsiada. Bo nie witają się od razu jak wejdę do domu

Żona i ja dbamy o tą niską wilgotność w granicach 45%, wietrzenie grzanie i póki co pomogło gryzków brak. Ze dwa pająki raz widziałem weszły chyba oknem

-