Mam!!!! znalazłem zdjęcie!!!! mikro motylek
Mam!!!! znalazłem zdjęcie!!!! mikro motylek
Witam
tak jak napisałem 3mc temu znalazłem zdjęcie mikro motylka.Nie jestem entomologiem nawet amatorem ale bedąc na majówce z rodzinką sfotografowałem mikro motylka chyba nocnego na dłoni mojej córki,jego rozmiar nas zaintrygował około 2 do 4mm rozpietości skrzydeł.Postanowiłem pokazać wamto zzdjęcie bo mam nadzieję że wam uda się rozszyfrować zagadkę co to naprawdę może być?
Miejsce Zalew Szczeciński miejscowość Zagórze {urocza dzika plaża )
Pozdrawiam z nadzieją że dowiemy się co to takiego?
Darek
tak jak napisałem 3mc temu znalazłem zdjęcie mikro motylka.Nie jestem entomologiem nawet amatorem ale bedąc na majówce z rodzinką sfotografowałem mikro motylka chyba nocnego na dłoni mojej córki,jego rozmiar nas zaintrygował około 2 do 4mm rozpietości skrzydeł.Postanowiłem pokazać wamto zzdjęcie bo mam nadzieję że wam uda się rozszyfrować zagadkę co to naprawdę może być?
Miejsce Zalew Szczeciński miejscowość Zagórze {urocza dzika plaża )
Pozdrawiam z nadzieją że dowiemy się co to takiego?
Darek
- Załączniki
-
-> Pokaż EXIFOriginal image recording time:2007:01:01 12:00:07Image taken on:poniedziałek, 1 stycznia 2007, 11:00Focus length:5.85 mmShutter speed:1/320 SecF-number:f/2.8ISO speed rating:64Camera-model:KODAK EASYSHARE Z8612 IS Digital Camera
- mwkozlowski
jeżeli to motylek to jeden z tysięcy....jeżeli to muchówka (a raczej to jest to) to ćmiankowate (ręce raczej kobiece!!!)
Ostatnio zmieniony środa, 11 listopada 2009, 11:45 przez mwkozlowski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamil Mazur
- Specjalność: Psychidae
- Kontakt:
- Rafał Celadyn
- UTM: CA-95
- Podziękował(-a): 11 times
- Podziękowano: 7 times
- Kontakt:
-
- UTM: XR86
- Specjalność: Depressariidae
- Podziękowano: 1 time
- Kamil Mazur
- Kontakt:
Dziękuję za miłe przyjęcie , myslałem że spotkam na tym forum ludzi zyczliwych innym ....mwkozlowski pisze:jeżeli to motylek to jeden z tysięcy....jeżeli to muchówka (a raczej to jest to) to ćmiankowate (ręce raczej kobiece!!!)
ale dziekuję mimo wszystko
Pozdrawiam Darek
P.S. jednak poszukam gdzie indziej
- Kamil Mazur
- Kontakt:
Kolejny obrażony... To chyba my się powinniśmy obrazić, że robisz sobie z nas jaja. Popatrz na powiększone zdjęcie - jesteś w stanie w ogóle powiedzieć ile to ma skrzydeł ? Bo ja nie. Wygląda to na jakieś nasionko, cholera wie na co - czysta fantazja - może to być również embrion orangutana 
Postaw w naszej sytuacji - pokazujesz plamę na ręce i chcesz czegoś więcej. No wybacz.

Postaw w naszej sytuacji - pokazujesz plamę na ręce i chcesz czegoś więcej. No wybacz.
- Jarosław Wenta
- Kontakt:
-