"Uśmiercaj je szybko bo jak dostaną szału to skaczą na wszystkie strony i tracą nóżki."
"U tiliae i populi odchody są "pękate i krótkie"."
"Po prawdzie, to z g...a można co najwyżej coś ulepić, nie motyle oznaczać."
"Robaczki jak siemię lniane inwazja...... POMOCY"
"Mam swoją zatrówaczkę.Więc pytanie co mam zrobić z motylem po uśpieniu ???
Odp:Pytanie jeszcze po co uśpiłeś motyla, jeśli nie wiesz co z nim zrobić ... i to w "zatrówatce""
"Mam problem odnośnie odwłoku M. Tiliae któremu pojawiła się dziwna plama właśnie na odwłoku."
"hihihih:)"
"Małe podłużne czarne skaczące i strzelające gdy się je zdusi."
"Na dno uprzednio trzeba domontować jakieś srajstwo kanciaste, co by gips miał się o co
"zakotwiczyć" po wyschnięciu"
"Może na początku spróbuj Viagry?"
"[...]więc tutaj daje odpowiedź upierdliwemu Wojtasowi, że poczwarki nie są chowu wsobnego."
"o, np. "pod" znaczy "pod spodem", a "pot" może śmierdzieć, jak się zależy w niepranych ubraniach - tu ukłon ku naszym podróżnym w autobusach"
"W szkole wtedy dostawało się na dupę kilka strzałów, (w domu poprawili) i człek wiedział że dupa pisze się tak, a nie dópa."
"Kończę, bom się uniósł (w znaczeniu "wkurwił" dla nieoczytanych)"
"W związku z faktem, iż pragnę otaczać się ludźmi mądrymi, zdrowymi o wyłącznie
nienagannej urodzie, tudzież na "tymż" forum również byłoby mile widziane, jeśli by pisali do mnie ludzie piękni, odsyłam tychże, którzy mają wstrętne pyski do następującego linka:
http://www.arsmedica.pl/Z...lifting_twarzy.html"
"Popatrzcie na nasze avatary - ja mam gębę ładną, promiennie uśmiechniętą. Janusz - to już jest ładny do nieprzytomności (korzystał z usług Ars Medica, ale ciiicho)."
"A tu jakieś 2 kapryśne pierniki zaczynają gadać że bachory zajmują im forum!"
"po prostu nie marnujcie waszego cennego czasu i sie zamknijcie!"
"Niech każdy z Was uważa, bo może się poślizgnąć na własnym gównie, byle by tylko sobie guza nie nabił."
"Straszyliście mnie Konwencją Waszyngtońską przepisami CITES, a ja mam Angloamerykańskie mocarstwo gdzieś. Nawet Osama bin Ladena mam też gdzieś. Ja się tego, co może zabić ciało nie boję, boję się Tego, co morze zgładzić ciało i duszę w piekle."
"temat może"
"Ja tu dopiero jestem fachowcem można powiedzieć profesorem"
To taka lista zrobiona w niecałą godzinkę. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś oryginalne cytaty z forum- niechaj wpisuje. Po czasie widać, jakie śmieszne rzeczy nam spod palców wychodzą
Pozdrawiam
ps. np. z takiego Jacka M. to można łopatą czerpać..