co to za owad
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
wewior
co to za owad
temat jak widzialem na forum dosyc popularny, ale nie mam kogo innego zapytac, w moim domu od jakichs 2 tygodni co chwile widac takie owady jak na zdjeciu... latajace o dlugosci ciala ok 1 cm, myslalem ze to moze mol ale pewny nie jestem, chcialbym wiedziec skad sie mogly wziasc i jak z nimi walczyc...
od jakiegos czasu tez mam wysyp w domu muszek owocowej i mimo tego ze wszelkie jedzenie i owoce nie pozostaja bez przykrycia to jest ich pelno, tez nie wiem jak z tym walczyc ale to juz kolejna sprawa...
od jakiegos czasu tez mam wysyp w domu muszek owocowej i mimo tego ze wszelkie jedzenie i owoce nie pozostaja bez przykrycia to jest ich pelno, tez nie wiem jak z tym walczyc ale to juz kolejna sprawa...
-
Witas
Polecam lekturę
I powodzenia
Zadanie jest z dwoma gwiazdkami i bez odpowiedzi na końcu
viewtopic.php?p=40642&highlight=#40642
I powodzenia
Zadanie jest z dwoma gwiazdkami i bez odpowiedzi na końcu
viewtopic.php?p=40642&highlight=#40642
-
Witas