proponuję Kurpie - teren projektowanego Kurpiowskiego Parku Krajobrazowego - jesli bedzie nie wiecej niż 15 osób na zjeżdzie to myślę że jestem w stanie dogadać się z Nadleśniczym aby udostępnił nam starą lesniczówke
Z poprzedniego Zlotu wynika, że gdy jest malo osób, niespecjalnie to wszystko ma sens. Gdyby frekwencja nie dopisała i byłoby rzeczywiście do 15 osób, to sens spotkania jest mniejszy. Z kolei gdyby było więcej, moim zdaniem, namioty też nie są dobrym wyjściem, dlatego, że da się dziś w Polsce znaleźć miejsca z bardzo niskim kosztem za miejsce noclegowe. Dla przykładu - w Górach świętokrzyskich w czerwcu 2004 udało nam się znaleźć pokoje po 21 zł (14 bez pościeli dla osób ze śpiworami) a warunki były lepsze niż przeciętne, sala, kuchnia itp, kto był - widział.
Na początek może
wypowiedzmy się, który termin by nam pasował? I przede wszystkim jakie byłyby cele Warsztatów? Usiąść przy ognisku i pogadać czy wypuścić się na cały dzień w teren a wieczorami wspólnie preparować - to byłoby chyba najlepsze. Wobec tego ja proponuję nieśmiało Bieszczady albo jakiś inny "dobry" teren. Na organizację Bieszczad deklarował się kiedyś Piotr, na bodajże poznańskie jacek a może Roztocze? (Przemek). Polska jest duża i mamy dużo dobrych terenów. Weźmy pod dyskusję
MIEJSCE i TERMIN. Potem puścimy SONDE na forum z opcjami.
Moja propozycja potencjalnych miejsc, gdzie chętnie spędziłbym kilka dni - najchętniej Bieszczady i Puszcza Białowieska ew. rejony zachodniej Polski.
pozdrawiam