Proszę o pomoc! :)

Owady żyjące w mieszkaniach czyli "coś mi chodzi po domu". Owady synantropijne.
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.

Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
zenzu

Proszę o pomoc! :)

Post autor: zenzu »

Wiem, że to forum głownie o chrząszczach i motylach, ale znalazłam w mieszkaniu na podłodze takie coś-
Obrazek
Obrazek
Jakość zdjęć słaba, bo robione badziewnym telefonem, ale może ktoś da radę pomóc? :) Bardzo mi zależy, bo niedawno miałam problemy z robactwem w domu i szaleję na widok czegoś nowego...
mona

Post autor: mona »

Wygląda jak pluskwiak lub karaczan. Nie widzę dokładnie zdjęcia, ale na wszelki wypadek pozbądź sięgo z domu. Lubią włazić do domu i ciężko niektórych się pozbyć. Nic więcej nie pomogę, może ktoś inny co doradzi. Miłego dnia.
Z.Lambert

Re: Proszę o pomoc! :)

Post autor: Z.Lambert »

Czy to coś takiego ? http://foto.recenzja.pl/Forum-album_sho ... 16903.html. Bo jak tak to nie ma co sie bać. :)
Awatar użytkownika
Aneta
UTM: CC88
Podziękował(-a): 1 time
Podziękowano: 32 times

Post autor: Aneta »

Z.Lambert pisze:Czy to coś takiego ? http://foto.recenzja.pl/Forum-album_sho ... 16903.html.
A skąd Ci się Rhynocoris wziął w kontekście wrzuconych powyżej zdjęć?

Ad rem - mnie to niestety wygląda na młoda larwę któregoś karaczana...
admin
Administrator
Podziękował(-a): 3 times
Podziękowano: 6 times
Kontakt:

Post autor: admin »

Wszystkie linki prowadzące do serwera t i n y p i c zostały zablokowane. Sukcesywnie będziemy dodawać kolejne serwery plików do czarnej listy, aby uniemozliwić linkowanie do nich.

I wątek do usunięcia, ponieważ użytkownik zamieścił fotki na zewnętrznym serwerze i fotki te po jakimś czasie zostały przez niego usunięte.

[kosz]
ODPOWIEDZ