boguo pisze:Niestety nie mam dobrego hostingu do zdjęć, ale jestem bardzo zadowolony z aparatu, poniżej kilka zdjęć. Niestety nie mam dobrej strony do hostowania fotek na ten moment.
Uwaga - REKLAMA - Zapraszam do TITTLE.pl
To m.in. serwer entomologiczny, na którym stoją takie serwisy jak: entomo.pl z tym forum,
lepidoptera.eu,
orthoptera.entomo.pl wazki.pl z odonata.pl, kilka interesujących blogów entomologicznych i fotograficznych (
krzysztofsztaba.pl, Kamil Stajniak -
ant-photo.eu )
Najlepiej kontaktuj się na e-mail lub bezpośrednio na telefon. Zapraszam również wszystkich posiadaczy blogów, szczególnie tych blogów na "dziwnych" adresach bez własnej domeny. Rejestracja domeny .pl to koszt 10 zł. Wszystko w Tittle.pl wraz z SSL i wsparciem technicznym. Serwer wydajny, profi, wszystko "śmiga" aż miło.
boguo pisze:. Co do obróbki, zdecydowałem się na Affinity Photo, które nie dość, że jest tańsze, to zakup jest jednorazowy, nie trzeba subskrypcji. Ten soft dobrze sobie radzi ze stackowaniem 15 zdjęć i obróbką.
Fajny soft. Sam używam ACDSee, glównie z powodu Kalendarza i Mapy, w dalszej kolejności edycja zdjęć i inne funkcje, ale ten program wygląda interesująco no i jest przede wszystkim w dobrej cenie.
https://affinity.serif.com/en-gb/photo/
Obejrzałem Twoje zdjęcia. Odniosłem wrażenie, jakby było mało światła a pierwszy i drugi link - zdjęcia lekko nieostre, może poruszone?
boguo pisze:Olympus EM-1
A dokładniej, który model?