Robaczki w domu
Regulamin forum
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
Przy zamieszczaniu zdjęć wymagane jest podanie daty oraz miejsca wykonania zdjęcia.
Posty ze zdjęciami bez danych jak również linkowanych spoza serwisu mogą być usuwane.
Linkowanie do zdjęć spoza Forum jest nieregulaminowe (§ 2.1)
-
[email protected]
Robaczki w domu
Dzień dobry, bardzo proszę o identyfikację robaka.
Pojawił się w kuchni na płycie indukcyjnej
Wykonałam już oprysk. Ale znowu się pojawił po dniu w którym zamówiłam ekipę do likwidacji szkodników.
Pojawił się w kuchni na płycie indukcyjnej
Wykonałam już oprysk. Ale znowu się pojawił po dniu w którym zamówiłam ekipę do likwidacji szkodników.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
[email protected]
Re: Robaczki w domu
Niestety nie mam. Ma na środku ciemno brązową kropkę. Ma od 1 mm do 2mm długości.
- Aneta
- UTM: CC88
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 32 times
No to najbardziej pasowałby jakiś gryzek (Psocoptera), choć i tak wolałabym zobaczyć lepszą fotkę. Pojedyncze gryzki to nic nadzwyczajnego, nie trzeba traktować ich chemią. Pojaw w większej liczbie świadczy o nadmiernym zawilgoceniu pomieszczenia, po doprowadzeniu poziomu wilgotności do normy gryzki same znikają.
-
[email protected]
Ale czy jak znikną to mogą wrócić jak będzie większą wilgotność w domu ? Poza tym jestem zdania że przyniosłam go z zakupami.
- Aneta
- UTM: CC88
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 32 times
Chodzi właśnie o to, żeby nie dopuścić do zbyt wysokiej wilgotności w domu, ona jest większym problemem niż gryzki. Jak pisałam - pojedynczy gryzek to nic szkodliwego.
-
[email protected]